Meddig normális hogy fáj a gátsebem 10 napja szültem de még mindig nehezen ülök és éjel nagyon fáj ég, bellül meg egy nagy duzzanatot érzek (a hüvelyemen bellül) Mi az? Ez normális?
Figyelt kérdés
Olyan mintha nött volna valami nagy csomo a hüvelyembe ami egészen a bejárattol befele egész fölig tart,mi ez?Másnak is volt ilyen,és meddig normális a fájdalom mert menni is nehezen tudok fáj ahogy lépek.2008. okt. 3. 14:17
1/8 anonim válasza:
Szerintem menj vissza a nődokihoz és mutasd meg magd. Én a gátsebre FLP.s Aloe Vera First srát használtam, 2 nap után törökülésben ültem:-)Mára nyoma sincs...
2/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem mutasd meg sűrgősen dokinak! A barátnőm -az elmondottak alapján- ugyanígy volt és egy kisebb fajta beavatkozást kellett nála csinálni, de nem volt vészes! Szerintem nem normális ha még mindig ennyire fáj, nekem is sokáig fájt,mert repedtem, mint a dinnye, de fokozatosan csökkent a fájdalom. Jobbulást!
3/8 anonim válasza:
2. vagyok. A Bioptron lámpa nekem sokat segített, de előbb a dokival beszélj!
4/8 A kérdező kommentje:
a második válasuzolonak:milyen beavatkozás?Ugye nem kellet hozzá befeküdnie a korházba?Kérlek irj hamar,köszi.
2008. okt. 3. 14:54
6/8 anonim válasza:
2. vagyok. Felhívtam a barátosnémat és azt mondta, valószínüleg ő allergiás volt a cérnára amivel varrták. A másodiknál már más cérnával varrták. Lett egy gennyes hólyagja, amit hagytak megérni, majd injekcióval leszívtak és jódal lekezelték. Tudom borzasztóan hangzik, nem akarlak ijesztgetni, de azt mondta nem volt kellemes. Remélem segítettem! Menj dokihoz mihamarabb, jobb, mint szenvedni! Írj ha minden rendben! Jobbulást!
7/8 A kérdező kommentje:
köszi második,minden rendben megoldodott a dolog elvoltam dokinál.köszi.
2008. okt. 8. 15:35
8/8 anonim válasza:
Örülök, hogy megoldódott. További javulást! Nincs annál rosszabb, ha ott lent fáj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!