Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Problémamentes terhességnél...

Problémamentes terhességnél milyen volt a szülésetek?

Figyelt kérdés
Nagyon jól telt a várandósságom. Se rosszullét, se hányinger, bármit ehettem stb. vajon a szülésem is könnyebb lehet? Vagy nincs összefüggés?
2009. márc. 26. 12:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szia!Naaa,nekem a babavárás alatt több gondom volt,mint a szülésnél!:-)Féltem is,hogy problémák lesznek majd a szülésnél de...

Az utolsó pár hét tényleg "terhes" volt számomra,nagyon szenvedtem és megváltás volt kinyomni a babust -aki aztán 4100 grammal született....

Szóval ezzel csak azt szeretném-ahogy azt már előttem is írták-hogy nincs összefüggés,és minden az adott pillanaton,a babádon és rajtad múlik.Ne félj...azt semmiképpen se,mert nincs mitől tartanod.Ügyes legyél!

2009. márc. 26. 16:15
 22/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitpkat. Hááát, én is csak azt tudom mondani ezek után, hogy majd ott eldől milyen lesz. Nagyon szeretnék könnyű, gyors szülést, de hát ki nem? Most vagyok 36 hetes és egyre jobban parázok, de tudom, hogy ezen túl kell esnem. viszont már nagyon szeretnénk találkozni a babával. Ez vigasztal.
2009. márc. 26. 17:04
 23/23 anonim ***** válasza:

Tornászol? Állítólag a terhestorna segít, hogy gyorsabban szülj. Én nem tudom, de nekem 3 óra alatt megvolt a baba. Végig tornásztam, ittam a málnalevél teát, nem volt semmi panaszom terhesség alatt. De anyukámnak is könnyű szülései voltak, szóval nála érdeklődj. Én még rosszabbul is jártam, mert pl. a húgomat 1 óra alatt megszülte.

Azt is mondta nekem a doki, hogy a magas nők könnyebben szülnek. Esetleg kérdezd meg tőle, hogy mit gondol. Tudom, nem szívesen jósolgatnak, de volt olyan ismerősöm, akinek megmondta, hogy ne nagyon vakarózzon otthon, ha jönnek a fájások, mert ha nem siet otthon fog megszülni. Hát nem is ért be hozzá, az ügyeletesnél szült...

2009. márc. 27. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!