Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Problémamentes terhességnél...

Problémamentes terhességnél milyen volt a szülésetek?

Figyelt kérdés
Nagyon jól telt a várandósságom. Se rosszullét, se hányinger, bármit ehettem stb. vajon a szülésem is könnyebb lehet? Vagy nincs összefüggés?
2009. márc. 26. 12:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jó volt a várandósság.a szülés 17 óra kőkemény vajúdás után császármetszés!
2009. márc. 26. 12:42
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
nincs összefüggés. nehéz szülésem volt és nem volt semmilyen terhességi panaszom.
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen összefüggés nincs szerintem. A szülés "könnyűsége" igazából attól függ, hogy ki milyen gyorsan tágul.
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs összefüggés.

Semmi panaszom, problémám nem volt terhesség alatt és 14 óra vajúdás után megcsászároztak mert nem tudott lejönni a baba.

2009. márc. 26. 12:47
 5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok.
2009. márc. 26. 12:50
 6/23 anonim ***** válasza:
abszolút nincs összefüggés.
2009. márc. 26. 12:51
 7/23 anonim ***** válasza:
problémamentes terhességem volt,mégis 18 órát valjúdtam
2009. márc. 26. 13:08
 8/23 anonim ***** válasza:

Szia!Problemamentes volt a terhessegem,viszont volt elotte 3 evvel egy mehszajplasztikam.Mondtak is nehezen fogok tagulni,majd szakadok...Pozitivan alltam a szules ele ennek ellenere,es kilatasba helyeztem az edat.1 ujjnyival mentem be,10 perces fajasokkal 40/6 hetesen,4 ora kin utan plussz egy ujjnyit tagultam.Bekotottek az edat,nem fajt.Ra 2 orara megszuletett kislanyom.Tiszta fejjel tudtam vegigcsinalni,tompa fajdalmakkal,mosolyogva,sirva-de nem a fajdalomtol.Mindenkinek ilyen szulest kivanok!

Kimrent az eda hatasa,majd meghaltam.Szakadtam,vagtak is.Kb.4 honap telt el,mire tudtunk hazaseletet elni....

Mindez egy HPV virus okozta plasztika miatt...De van egy lanyom,es megerte.Most 38/5 hetes vagyok,vegighanytam 34.hetig,kisfiam lesz.Az biztos hogy edat kerni fogok,tudom mire szamithatok...

Konnyu szulest kivanok!

2009. márc. 26. 13:17
 9/23 anonim ***** válasza:
ÚÚÚ, ezek a válaszok eléggé elkeserítettek. Nekem is teljesen problémamentes a terhességem, de már 5 napja túlléptük az időpontot és semmi. 36. héten még teljesen zárt voltam, azóta nem vizsgálták. Hétfőn indítják, ha addig nem bújik elő. Beparáztam, de legalább felkészülök a hossszú vajúdásra.
2009. márc. 26. 13:18
 10/23 anonim ***** válasza:
nekem se volt semmi gond a terhességemmel...viszont mikor eljött az idő,nehezen akartam tágulni,6óra vajúdás után vacummal szültem.
2009. márc. 26. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!