Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Problémamentes terhességnél...

Problémamentes terhességnél milyen volt a szülésetek?

Figyelt kérdés
Nagyon jól telt a várandósságom. Se rosszullét, se hányinger, bármit ehettem stb. vajon a szülésem is könnyebb lehet? Vagy nincs összefüggés?
2009. márc. 26. 12:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%

4. válaszoló vagyok és az előttem szólónak üzenem.

Mi vagyunk a rossz példák. Ez nem általános, sőt! Ne félj!

Különben meg bármilyen borzalmas volt már nem emlékszem. És már 1 nap után sem tudtam felidézni azt a kínlódást amin keresztül mentem, csak arra emlékszem, hogy nagyon rossz volt. Egyébként meg nagyon szaladt az idő (nekem), nem tünt fel, hogy már olyan régóta szülök.

2009. márc. 26. 13:29
 12/23 anonim ***** válasza:
Az az előttinek üzentem, bocs.
2009. márc. 26. 13:29
 13/23 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés, de azért lehet könnyű szülésed.

Nekem nem tartott sokáig, 5 órát, de az kőkemény fájdalom, mert úgy indították meg.

2009. márc. 26. 13:34
 14/23 anonim ***** válasza:

Könnyű terhességem volt és gyors, könnyű szülésem. 3 óra alatt kibújt az első fájástól számítva. Ittam málnalevél teát és szedtem a homeós bogyókat ész nélkül. És nagyon pozitívan álltam hozzá, csak jó gondolatokkal stb.

Sok sikert!

2009. márc. 26. 13:52
 15/23 anonim ***** válasza:

Írok én is, hogy legyen egy pozitív példa: nekem is problémamentes volt a terhességem, és a szüléssel sem volt semmi gond. 8 órát vajúdtam, ezalatt szép egyenletesen tágultam, majd 12 perc alatt kitoltam a babát. Nem volt semmi gond. 36. héttől ittam a málnalevél teát.

Szép szülést!

2009. márc. 26. 13:54
 16/23 anonim ***** válasza:

Sajnalom ha megijesztettunk esetleg.Igyal malnalevel teat,vegyel homeos bogyokat!Amugy teljese mas dimenzioba kerulsz akkor es ott.En javaslom az eda kilatasba valo helyezeset,mar a tudat is eleg:ha nagyon nem birom,kerek csillapitast.Csak lazan.En jovo het vegere vagyok kiirva.

Konnyu szulest minden kismaminak..Nekem is :-))))))

2009. márc. 26. 13:55
 17/23 anonim ***** válasza:

Problémamentes terhesség után 18 órát vajúdtam. Végül császároztak.

Ettől függetlenül szerintem nincs összefüggés, ne parázz ezen!

Idd a teát, szedd a bogyókat, és beszélgess a babáddal, h gyorsan bújjon ki, amikor itt lesz a ideje (vkinek ez is bejön)!

Gyors, könnyű szülést kívánok! :)

2009. márc. 26. 14:39
 18/23 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességem problémamentes volt,az első harmad hányingeres időszakától eltekintve...az első szülésem 4 órát tartott,a 2. kb.3 órát,az elsőt EDA-val gátmetszéssel szültem,a 2.babát fájdalomcsillapítás és gátmetszés nélkül.Nem ittam teát és nem szedtem homeopátiás bogyókat.Sztem ebben nincs össze függés,de abban van,h az én családomban a nők viszonylag könnyen,és elég gyorsan szülnek.
2009. márc. 26. 14:40
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez alkat kérdése, mint ahogy sokan leírták már. Nekem sem volt semmi gondom a terhesség alatt, 5,5 óra alatt lett meg a kislányom, egyszer ittam málnalevél teát, mert többre nem volt időm, 37+1 hetesen szültem. Rosszabbra, nehezebbre számítottam. De amikor beértünk a kórházba (magzatburok repedéstől számított 1 óra) már 4-5 cm-re voltam kitágulva, tehát az kb. a fele! Ettől függ inkább, mennyire könnyű vagy nehéz a szülésed! Én könnyűt kívánok! 10 hós kislány anyuja.
2009. márc. 26. 16:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! A táguláson kívül még a baba súlyától, nagyságától is nagyban függ!!!!!!!!
2009. márc. 26. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!