Teljesen próblémamentes terhességnél kinek, hogy indult meg a szülés?
És mikor, milyen volt? (hosszú, gyors, könnyű, nehéz...?)
39 hetes vagyok, semmi panaszom nem volt eddig, se hányinger, se derékfájás, se vizesedés stb.
Első terhesség: 40+6 hétnél éjfél után 5 perccel "felugrottam", hogy mi nyilalt a derekamba, reggel 6:51-kor megszületett a lányunk.
Második terhességnél: 40+4 hétre reggel magzatvízvizsgálaton közölték, hogy fáradjak fel a szülőszobára, mert sárga a magzatvíz (belekakált). 1 óra adatfelvétel, majd rá 2 órára megszületett a 2. lányunk.
Burkot repesztettek ami abszolút nem fájt, a 2 órából másfelet simán elbeszélgettünk a férjemmel, az utolsó fél óra volt nagyon durva, de nagyon könnyű, gyors szülés volt mindkettő. Második lányunk pénteken lesz 3 hetes úgyhogy még friss az élmény :)
Kívánok neked is olyan gyorsat, problémamenteset és könnyűt mint nekem és jó egészséget.
Szia!!Nekem sem volt semmi gondom!!41+4 nappal túlhordtam és már meg indították a szülést!!(burok repesztés+oxitocin)
22órán keresztül vajúdtam aztán végül császár lett!:)
40+4-en szültem. Előtte éjjel nyűglődtem, sehogy se volt jó, keményedtem, tiszta hiszti voltam (meleg volt, és már alig vártam, hogy kibújjon:D)
Másnap mentem vizsgálatra és nst-re, se fájás, se semmi, méhszáj 3000-es.
Ehhez képest du. 4-kor megkezdődtek a fájások, 6-ra jól felerősödtek, és 5 percesek lettek, úgyhogy bementünk a kórházba. 7-kor értünk be, ott ment el a magzatvizem, és már 3 ujjnyira nyitva voltam. Miután elment a magzatvíz, elmúltak a fájások (nagyon virgonc voltam, hogy ennyi a szülés, nem fájt semmi:D) Persze a fájásgyengeség miatt nem tágultam tovább, úgyhogy este negyed 10-kor kaptam oxitocint, ami nagyon felgyorsított és felerősített) mindent, a végére már percenként jöttek a fájások, és egy percig tartottak, de 22.50-ra már a kezemben volt a fiam:) Szóval összességében nagyon gyorsnak és könnyűnek mondanám a szülésemet.
Neked is hasonlóan gyors és könnyű szülést!
Nekem sehogy...
A kiírt időpont után egy héttel becuccoltam a kórházba, ott 5 napon keresztül indították ( napi 2-4 óra infúzió-oxitocin- méhszájérlelő zselé, stb) aztán 5. nap reggel az infúzió után burokrepesztés, majd császár.
A második sem indult be, betöltött 40 hét után megműtöttek,, harmadiknál meg automatikusan császároztak.
Könnyű szülést, sok boldogságot Neked!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!