Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mire gondoltatok vajúdás alatt?

Mire gondoltatok vajúdás alatt?

Figyelt kérdés

amikor szültem

a fájásokat számoltam először csak 10 ig

aztán 20 ig 30 mspercig

aztán már 2 perc után már nem is számoltam

esett a hó odakint március volt 2 éve ennek már

néztem ki az ablakon

ti mire gondoltatok?

hogy tereljétek a fájdalmat?

2011. jún. 22. 17:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én másnap jöttem rá,hogy mindenre gondoltam vajúdás közben,csak arra nem hogy ennek egy kisbaba lesz a vége.De komolyan,annyira "odavoltam" hogy eszembe sem jutott a kis drágám,csak amikor rámfektették,akkor fogtam fel,hogy őérte volt az egész.De mindenképpen megérte!!!

2011. jún. 22. 21:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem tudtam másra gondolni csak arra,hogy nagyon fáj,meg persze arra,hogy ne kiabáljak. :)
2011. jún. 22. 21:38
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Én felváltva azon gondolkodtam, hogy mikor kapom már (a következő) epidurált és mikor megy ki a hatása... Amíg hatott addig 5-5 perceket aludtam és arra gondoltam még, hogy soha többet nem fogok szülni, egyke lesz a kislányunk, mert ezt többször én nem fogom kibírni...
2011. jún. 22. 23:13
 14/21 anonim ***** válasza:
Én kb. erre gondoltam: ez nagyon fáj, ez piszkosul fáj, anyám, ez már nem igaz hogy ez így fáj, mindjárt vége mindjárt vége :))
2011. jún. 22. 23:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Arra gondoltam hogy jó lesz, milyen boldog leszek utána, és hogy nem szabad félni, mert nincs mitől :) És próbáltam ellazítani magam, hogy véletlenül se szorongjak :)
2011. jún. 23. 02:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is valami olyasmire, hogy bele fogok dögleni, és hogy nagyon fáj, meg hogy mégsem akarok ikreket soha (nem tudom, erre miért gondoltam, ikrekkel nem több a vajúdás).

Aztán amikor a fiam megszületett minden fájdalom elmúlt pár másodpercre, és amikor komplikációk léptek fel nálam arra, hogy most már akármi történhet velem, fájhat, bele is halhatok, nem érdekel, hiszen a fiam jól van.

Remélem nem ijesztettem meg nagyon a kismamikat, életem legszebb napja volt és még aznap mondtam, hogy jöhetnek azok az ikrek, akár már holnap is. :)

2011. jún. 23. 08:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Hogy legyen már vége, mert nagyon fáradt vagyok. Vegyék ki, épen, egészségesen. :) Közben az itthoni videot néztem a kutyámról, hogy ne figyeljek.
2011. jún. 23. 12:25
 18/21 anonim ***** válasza:

Bakker, ez tényleg fááááj! Na végre, vége! Mit matat odalenn a szülésznő? Nem tudom elolvasni a névtáblát... Orron át beszív, szájon át kifúj... Ettől baromi gyorsan kiszárad a szám, vizeeet! Megint fáj. Hol van már a doki????? Jaaaj, csak érjen ide! Beszív, kifúj. Valami Kati. Jó fej. Beszív, kifúj. Vizet! Itt a dokiiiii!!!!!

Amikor közölte a doki, hogy sürgősségi császár lesz, na, onnantól nem gondolkodtam, olyan gyorsan történt minden. :)

2011. jún. 23. 12:47
 19/21 anonim ***** válasza:

Én arra gondoltam, hogy rohadtul fáj. Sírni tudnék, annyira fáj. De nem tudok sírni. Ez milyen érdekes, pedig annyira fáj. Ezt nem lehet elviselni.

És egyszer csak megszületett az én kicsi kincsem 4 és fél kilósan. :)

De több gyereket nem vállalok :)

2011. jún. 23. 13:36
 20/21 A kérdező kommentje:
húú köszi hogy ennyien válaszoltatok :)
2011. jún. 23. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!