Mire gondoltatok vajúdás alatt?
amikor szültem
a fájásokat számoltam először csak 10 ig
aztán 20 ig 30 mspercig
aztán már 2 perc után már nem is számoltam
esett a hó odakint március volt 2 éve ennek már
néztem ki az ablakon
ti mire gondoltatok?
hogy tereljétek a fájdalmat?
Arra gondoltam legtöbbet, hogy mennyire szeretnék aludni.. :) milyen jó lenne...
Éjfélre értünk a kórházba, reggel fél 9-kor született a Picuri, előtte nap egy percet sem aludtam.
Néztem ki az ablakon, figyeltem ahogy kel fel a Nap, és tudtam, hogy minden perccel közelebb kerülök a fájdalmak végéhez, és ahhoz, hogy találkozzunk Angyalkánkkal.
Aztán arra gondoltam még, hogy Anyukámék épp mit csinálhatnak, vajon fent vannak-e már stb...
Hát kb ennyi :)))
Végig beszélgettem a szülésznővel, még az elején viccelődni is volt kedvem :) Aztán, hogy milyen éhes vagyok... Hajnaléban kezdődtek a fájások, délután 3-ra lett meg a lányom. Közben szólt a helyi rádió, ahol dél előtt fél óránként elmondták a város éttermeinek aznapi menüjét... :(
Kint ezer ágra sütött a nap, de szerencsére bent volt légkondi, így legalább a melegtől nem szenvedtem. A fájásokkal nem volt gondom, elviselhetők voltak, csak a kitolástól rettegtem előre, mert nekem mindig az volt a legrosszabb... most is. Persze, alig vártam, hogy végre a kezemben legyen és újra átélhessem azokat a pillanatokat! Különben gyorsan telt az idő, mert én voltam egyedül, jól elbeszélgettünk, még tampont csinálni is beálltam...
Eleinte, amíg a férjem nem volt bent, addig zenét hallgattam, és énekeltem. Még jó, hogy hajnali 4 volt, senki nem hallotta, csak a szülésznőm.
Amikor ott volt a férjem, akkor meg jó volt, mert ő beszélgetett a szülésznővel, és én arra figyeltem.
De úgy gondolni nem gondoltam semmire, max. épp arra, hogy az aktuális fájást túléljem valahogy. 11 óra vajúdás, ebből 6 óra oxitocinnal!!!
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:39
ne mondj ilyet, így is kegyetlenül félek
arra gondoltam, hogy mekkora hülye vagyok, legközelebb védekezni fogunk... :D
Most megint egy hét választ el ettől... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!