Enyhe, állandó jellegű mensis görcsölgetés a hátamba alul, (néha előre is kisugárzó) jósló lehet, vagy talán kezdődhet vmi?
Figyelt kérdés
Tudom hogy meleg vízre a jósló elmúlik de én fürödtem reggel, azóta is érzem ....kicsit olyan érzés mikor wc-re kell menni de úgy érzem nem attól van....Szerintetek esetleg kezdődik vmi vagy csak ez a vége felé járok és már mindenem fáj, nyilall effektus?? Kezdődött valakinek így a szülés?
39+2 ht km
2011. jún. 22. 07:56
1/4 anonim válasza:
38 hetes vagyok, én is érzem ezeket, és szeretnék a hétvégén vagy a jövő hétfőn szülni, úgyhogy drukkolok neked!! Majd írj, hogy mi újság!!!
Sajnos biztosat nem tudok mondani, nekem első baba, de gondolok rád!
2/4 anonim válasza:
Nekem is pisilni kell érzésem volt a lányommal, de nem múlt el pisiléstől. Már vajudtam akkor. 4 óra múlva meglett a lányom.
3/4 anonim válasza:
nekem hátfájással kezdődött, igen. de jóslók (keményedések) csak kb. az igazi fájások előtt fél órával jöttek. a vajúdás alatt végig székelési ingerem volt, de még így is jól jött a beöntés.
4/4 anonim válasza:
Amikor én elkezdtem ezt érezni már nem maradt abba és csak egyre erősödött. Jó szülést magunknak!:)
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!