Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Menziszerü görcsölge...

Kismamik! Menziszerü görcsölgetés 36 hetesen normális? Úgy 30 percig folyamatos volt, most néha-néha érzem. Meddig normális?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Jóslóid vannak/voltak. Ez már szülésig normális, de ettől még szülhetsz 40 hetesen is. Ha tágul a méhszjáad észreveszed mert távozik a nyákdugó. Azt mondják akkor már nem sok van hátra, nekem kerek 36 hetesen ment el a nyákdugó és 3 nappal a kiírt időpont előtt szültem, szóval kinek mi a kevés :)
2011. jan. 4. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is ezek jóslófájások. Én is így voltam, aztán a 37. héten megszültem. Teljesen normális a 36. héten, ne aggódj, ez az érzés a szülésig fog egyre gyakrabban és erősebben jelentkezni és egyszercsak hopp kibújik a gyerkőc...
2011. jan. 4. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Jósló fájásaid vannak és ez teljesen normális,nálam is a 36 hetesen kezdődött.

Nyugalom!

További boldog baba várást!

2011. jan. 4. 17:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatást,de olyan fura volt,kicsit megijedtem :).
2011. jan. 4. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Hidd el legelőször én is,aztán már nem voltam ideges,mert rákérdeztem az orvosomnál is és ő is mondta,hogy normális.

Szóval nyugi!

Pihenj sokat!

utolsó válaszoló voltam újra:)

2011. jan. 4. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!37 hetes vagyok és pont ma kérdeztem meg az orvosomat,mert erősen görcsölgetek néha.Van,hogy háromszor is egymás után,aztán egész nap semmi.Ez teljesen normális,sőt azt mondta,hogy erősebb lesz.Ha rendszeres időközönként jönnek akkor kell bemennem a kórházba.

Minden jót neked és ne aggódj :)

Könnyű szülést!

2011. jan. 4. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!