Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A petefészek körüli görcsölget...

A petefészek körüli görcsölgetés normális lehet?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes UH méhen belüli petezsákot mutatott, az érintett petefészek oldalán nem jelzett kórosat.

Nem ebből a petefészekből lett a terhesség, mégis időnként görcsölget.

Mi lehet a gond?

2010. júl. 12. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az elején, kb a 8-9. hétig elég sokszor görcsölt a hasam, de ez normális, már elmúlt, nagyon ritkán fájdogál már, így 13 hetesen inkább csak húzódik. Én is megijedtem először, de az orvos megnyugtatott, hogy így normális, semmi gond.
2010. júl. 12. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindjárt megjön érzés??

Azt fogod még egy párszor érezni! Nyugi teljesen normális. Tágulnak, és alakulnak át odabent a dolgok!:)

Gratula a babához!

Üdv 26 heteske

2010. júl. 12. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, én is 5/6 hetes vagyok. A múlt héten egész hete fájdogált a bal petefészkem. De annyira, azt hittem méhenkívüli. Tegnap óta meg már a jobb oldalon fájdogál. Nekem azt mondták, hogy normális. Szóval ne idegeskedj.
2010. júl. 12. 17:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó!

"megnyugtató"...

A has körüli helyzetet türelemmel viselem, a petefészek ügye zavar engem is. Szintén beképzeltem magamnak, hogy méhen kívüli (is), de igyekszem érvekkel megmagyarázni, hogy mégsem az.

2010. júl. 13. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:

mi lett veletek azóta? én nemrég teszteltem pozit, és ugyanilyen fájásaim vannak, pedig még az elején vagyok!

remélem olvassátok! babák hogy vannak? :)

2011. nov. 2. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!