Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másnak is ilyen a gátvágása?

Másnak is ilyen a gátvágása?

Figyelt kérdés

A vágásom kezd összeforni, de ha széthuzom a szemérem ajkakat luk bemeneténél nem olyan szép ovális mint a másik oldalon. Szóval látszik hogy ott bevágtak. Egy kicsit ott bemélyedés van. zavar

:(

2009. márc. 23. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor szültél? Nekem nem olyan pedig jó nagy vágásom lett sajnos. Lehet hogy elmúlik, ne aggódj.
2009. márc. 23. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is olyan volt,de elmúlt. azt nem tudom mikor,nem néztem folyton. 17 hónapja szültem,de már egy ideje nagyon szép. ne aggódj!
2009. márc. 23. 19:02
 3/8 A kérdező kommentje:

5 hete szültem! De szerintem nem fog elmulni hiszen nincs ott összevarva már.

Remélem tudjátok mire gondoltam hol van az a kis eltérés.

Olyan szomorú vagyok mert szerintem nem fog elmúlni ráadásul a vágásom legvégén meg szétnyilt egy picit és meg fog az is látszódni. :s

Ott van a mélyedés ahol a vágás kezdete van :((((

2009. márc. 23. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bocsánat, hogy ezt írom, de talán nem kellett volna még nagyon széthúzni mert így te szúrtad el, hogy a friss sebet huzigáltad és szétnyílt! Az más, hogy tisztálkodásnál hozzáértél, de minek kellett széthúznod? Na mindegy, a hat hetes kontrollon, majd az orvos mond valamit, mit kell majd tenni!

Boldog babázást kíván 10 hónapos anyuka!

2009. márc. 23. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Butaság volt húzgálni.Valszleg szétnyílt a sebed egy részen.Engem csak az első babámnál vágtak,de 6 hét múlva már a helye is alig látszott.
2009. márc. 23. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem látszik már semmi,igaz már 6.5hós a kisfiam,de a 6hetes kontroll után néztem meg először (addig nem mertem:D),de akkor már nagyon szép volt.Lehet,hogy szarul varta össze a doki nem volt elég alapos,ne huzigáld meg fog szépen gyógyulni:),Fel a fejjel.Boldog babázást.

6.5hós legény anyuja

2009. márc. 23. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tényleg ne piszkáld!

Majd szebb lesz, lehet a te bőröd nem gyógyul olyan könnyen, de meg fog, csak ne bántsd.

Én kezeltem magamnak betadinos vízzel és hintőporral (dokim mondta)itthon is, de nekem már egy hét után sem látszott. Még egy másik doki is alig vette észre amikor szülés után egy héttel mentem vissza és megvizsgált. (Tejláz miatt mentem és ezért)

Viszont nekem sokáig érzékeny volt, és szexelni sem mertem mert fájt még 4 hónap múlva is. Aztán elmúlt.

2009. márc. 23. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is kell visszamenni a kórházba a 6 hetes kontrollra. A doki úgy is megmondja mi lesz. legfeljebb mégegyszer öszzevarr. EL FOG MÚLNI! ne aggódj!
2009. márc. 23. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!