Másnak is ennyi kiírt időpontja volt?
6/2 hetes uh alapján szeptember 27
12/1 uh alapján szeptember 22
17/5 uh alapján szeptember 21
30/1 uh alapján szeptember 20
Az első időponthoz képest egy hét eltérés van.
Szia!
a kiírt időpontos az a mensiből számolt időpont!
Vagyis a végén ahhoz kell majd mérni mindent, meg most is a vizsgálazokat is asszerint végzik!
Ez asmiket az uh alapján írsz, ezt úgy hívják biomethria!Vagyis a magzat méreteiből számolt várható időpont!Ami azért eltérő,mert itt is vannak átlag adatok amihez viszonyítanak!Lehet a Te babád kisebb mint az átlag vagy nagyobb, vagy pont akkora, de ez nme jelent különösképpen semmit!A tied mivel hamarabb kellene születni az uh szerint egy héttel nagyobb mint az átlag! :)
Nálunk a améretei alapján (dec.7-re voltam kiírva) nov.11-én kellett volna megszületnie!
Ehhez képest dec.4-én született 39+4 hetesen!
Nálunk is folyamatosan változott a bimethria, de mindent a mensis alapján számolnak, pedig látod nálunk 4 hét eltérés volt!
Szia!
Na, nekem az orvosom a "haját tépi". Fog.gátló abbahagyása után rögtön terhes lettem, szóval ilyenkor nem lehet hűdepontosan belőni a szülés várható időpontját. Ahogy a megtermékenyülését sem.
Én már voltam kiírva: aug.19-22-27, szept.5-9-11. Na, erre mit mondjak :) Majd jön,amikor jön :D
a legelső uh alapján kalkulált dátum a legreálisabb, mert akkor kezd el pulzálni a szív, meg a méret még olyankor sokkal "átlagosabb" - ezalatt értem, hogy annak is akkora a magzata, akinek a 40. héten 4,5 kilóval, meg akinek 2,5 kilóval születik.
nekem is sok időpont volt, de a gép még azt is rányomtatja, hogy +/- 14 days :)))
szóval ez így "normáli" :)
boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!