Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másnak is ennyi kiírt időpontj...

Másnak is ennyi kiírt időpontja volt?

Figyelt kérdés

6/2 hetes uh alapján szeptember 27

12/1 uh alapján szeptember 22

17/5 uh alapján szeptember 21

30/1 uh alapján szeptember 20

Az első időponthoz képest egy hét eltérés van.

2011. júl. 29. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első időpontomhoz képest most -11 nap eltérésem van :D
2011. júl. 29. 11:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Számít ez az egy hét? Vagy nyugodjak bele az utolsó időpontba?
2011. júl. 29. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem számít. Nyugi ;-)
2011. júl. 29. 11:59
 4/9 anonim ***** válasza:
szia ne aggódj én akárhányszor megyek mindig más időpontom van.30hetes vagyok és az időpontok okt 6.8.9.13. ja és a 9.hónap vége szept 30 ugyhogy ezen már nem is agódok kibujik amikor kibujik.
2011. júl. 29. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Aug.31-től szept 17-ig folymatosan mást dobott ki a gép havonta. Időre született, 40+1-re. :)
2011. júl. 29. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

a kiírt időpontos az a mensiből számolt időpont!

Vagyis a végén ahhoz kell majd mérni mindent, meg most is a vizsgálazokat is asszerint végzik!

Ez asmiket az uh alapján írsz, ezt úgy hívják biomethria!Vagyis a magzat méreteiből számolt várható időpont!Ami azért eltérő,mert itt is vannak átlag adatok amihez viszonyítanak!Lehet a Te babád kisebb mint az átlag vagy nagyobb, vagy pont akkora, de ez nme jelent különösképpen semmit!A tied mivel hamarabb kellene születni az uh szerint egy héttel nagyobb mint az átlag! :)

Nálunk a améretei alapján (dec.7-re voltam kiírva) nov.11-én kellett volna megszületnie!

Ehhez képest dec.4-én született 39+4 hetesen!

Nálunk is folyamatosan változott a bimethria, de mindent a mensis alapján számolnak, pedig látod nálunk 4 hét eltérés volt!

2011. júl. 29. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Na, nekem az orvosom a "haját tépi". Fog.gátló abbahagyása után rögtön terhes lettem, szóval ilyenkor nem lehet hűdepontosan belőni a szülés várható időpontját. Ahogy a megtermékenyülését sem.

Én már voltam kiírva: aug.19-22-27, szept.5-9-11. Na, erre mit mondjak :) Majd jön,amikor jön :D

2011. júl. 29. 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

a legelső uh alapján kalkulált dátum a legreálisabb, mert akkor kezd el pulzálni a szív, meg a méret még olyankor sokkal "átlagosabb" - ezalatt értem, hogy annak is akkora a magzata, akinek a 40. héten 4,5 kilóval, meg akinek 2,5 kilóval születik.

nekem is sok időpont volt, de a gép még azt is rányomtatja, hogy +/- 14 days :)))

szóval ez így "normáli" :)

boldog babavárást!

2011. júl. 29. 14:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a 32hetes uh-on a méretei szerint 33hetes 4 napos voltam,most hétfőn a 37 hetes uh-on 38hetes 2napos voltam...Augusztus 13-ra vagyok kiírva a az utolsó mensi első napja alapján,de szerintem és mindenki szerint előbb fog Bencénk születni)Ma vagyok 38 hetes!
2011. júl. 30. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!