Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire rossz mikor rányomáss...

Mennyire rossz mikor rányomással segítik a babát, hogy lecsússzon?

Figyelt kérdés
De az mindig sikeres? Mármint, ha rásegítenek...
2009. márc. 23. 16:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem is így nyomta egy doki a pocakomat, de én akko már 14 órája vajúdtam, vákumozni próbáltak és ehhez segített a doki. Én nem emlékszem hogy fájt volna, mert nagyon ki voltam, de állítólag elküldtem melegebb tájakra:-)))(másnap folyamatosan bocsánatot kért, vicces volt)
2009. márc. 24. 08:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia! (Én már írtam egyszer.)

Nekem azt mondta egy szülészeten dolgozó ismerősünk, hogy náluk a kórházban majdnem minden szülésnél "rásegítenek" ilyen módon. Az a ritka, amikor nem kell.

2009. márc. 24. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Belölem is kinyomtak, mar 24 oraja vajudtam, többször beajultam, teljesen magamon kivül voltam, de tudom, hogy fajt, ugy ereztem, mintha a gyomromba könyökölt volna bele. De aztan felgyorsultak a dolgok, es utolag csak egy köszönömöt tudnek mondani.

Amugy sok setaval lehet segiteni, ugy olvastam, hogy napi kb. fel ora seta, az nagyon hatasos tud lenni!

Ha van eröd probaljad ki feltetlen.

szep napot nektek.

2009. márc. 24. 11:32
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Utolsó válaszoló! Az a fél óra séta bőven megvan egy nap, meg még sokszor több is, de hát eddig még nem volt hatásos. Azért köszike!!!

2009. márc. 25. 11:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem volt jó érzés, de a szülés során egyáltalán nem érdekelt, hogy mi van, csak szülessen meg a gyermekem. Az orvos közölte, hogy segítség kell, s jött is egy másik orvos, aki a hasamba könyökölt, s kinyomta a babát. Elég rossz volt, de akkor nem foglalkoztam vele. A második gyermekemnél már jobban koncentráltam, el a akartam kerülni ezt a szituációt, s szerencsére sikerült is :-)
2009. márc. 25. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!