Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mostanában kiírt kismamák?...

Mostanában kiírt kismamák? Szerintetek hatással lesz ránk, a közelgő melegfront és kánikula? A kiírtnál előbb szülünk, vagy nem befolyásol minket?

Figyelt kérdés

Én június 22.-re vagyok kiírva,de úgy érzem nem húzzuk addig. Így is 3 napig migrénem volt...pedig azt hittem a baba fog jönni a felmelegedésre!

38+6 hkm

2011. jún. 14. 10:47
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
sziasztok na valakinél valami? nekem tegnap voltak fájások de csak jósló mert zuhanyzás után elmúlt :( a Kiara még nagyon nem akar kijönni pedig most hétvégét még bírja ki bent mert dokim megint elutazott és ugyan intézett halyettest de nála szeretnék szülni :) kitartás mindenkinek :)
2011. jún. 25. 10:07
 32/38 anonim ***** válasza:
A legeslegelső válaszoló vagyok. Én voltam 16-ára kiírva. Végül 21-én hajnali 1 óra 15-kor megszületett a második kisfiunk Gergő.4000 g és 58 cm. Ő is császármetszés lett a végén, nehéz volt, de már pénteken haza is engedtek minket. Remélem már másnál is van baba.Írjatok. :)
2011. jún. 26. 11:54
 33/38 anonim ***** válasza:

Szívből Gratulálok! A lényeg, hogy mindketten jól vagytok, akárhogy is volt.

Én hivatalosan holnapután töltöm le az időm...de még szinte semmi előjel...

Még egyszer gratula a babához!

2011. jún. 26. 16:16
 34/38 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Júni 23 ra voltam kiírva végül Júni 26. án 3150 grammal és 53 cm el megszületett Kiara a szülés sajna nem volt zökkenőmentes sőt ha mondhatom pocsék volt a sok komplikáció miatt de már minden rendben a nyakán volt a köldökzsinór duplán rátekeredve és elkezdett esni a szívhangja de már nem volt idő császárra és hely sem a műtőben nekem a sok vérveszteség miatt vért akartak hozatni de szerencsére nem kellett a doki lecsavarta a zsinórt a nyakicáról és vácummal kiszedte mert 29 óra vajjúdás és annyi vérveszteség miatt nem volt túl sok erőm nyomni amit tudtam nyomtam de az kevés lett volna ezért 6 orvos 4 szülésznő 1 csecsemős és 1 takarító volt a szobába akik segítettek 21:55 kor meglett a pici utána engem stoppoltak 1.5 órát de sajna műtét lett a vége ami 43 perces volt és az utána következő napok sem voltak viccesek :) de már jól vagyunk és akár már most belevágnánk újra a párommal mert megéri az a szenvedés ami neki sem egy kéjutazás remélem máshol is megvannak már a babák és nem volt ennyire komplikált a dolog mint nálam
2011. júl. 4. 14:28
 35/38 anonim ***** válasza:

Gratulálok Kiarához, akárhogy is érkezett!!!

A lényeg, hogy mindketten jól vagytok!

Én épp a 41. hetet taposom:(((

Szóval még egyszer gratula!

2011. júl. 4. 17:09
 36/38 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok...29 óra vajúdás...nem kértél Edát?

Mitől vesztettél ennyi vért?

Köszi előre is, ha megírod!

2011. júl. 4. 17:11
 37/38 anonim ***** válasza:
Nem akartam kérni fájdalomcsillapítót de sajnos kénytelen voltam délután fél négykor kértem és este 7:8 perckor adták be ami egy órát hatott "Eda" a sok vérveszteség pedig attól lett hogy végtak is és szakadtam is és utána az orvosnak kb 30 perc volt amíg le tudta szedni Kiara nyakáról a zsinórt addig ömlött belőlem a vér és utána még a varrásnál is nagyon sok vért veszítettem akkor döntöttek úgy hogy mivel 49 öltéssel tudták így is megoldani a dolgot hogy legalább ne fájjon már a varrás mert az érzéstelenítő hamar kiment "eda+lidocain injekció" visznek a műtőbe és egyébként is voltak olyan sérülések amit csak altatásba tudnak megcsinálni de már túl vagyunk rajta és ha a következő baba is ennyire nehezen fog születni akkor is belevágunk :)a kismaminak aki a 41. héten jár sok sok erőt a szüléshez és nagyon sok kitartást nem sok van már hátra
2011. júl. 5. 09:06
 38/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ildi vagyok, júni. 22.-re voltam kiírva! Június 24.-én 07:48-kor megszületett Réka, 3150 g és 49 cm! Az éjjeli vihar beindította a spontán szülést, 5 perces fájásokkal, a kocsiban már 3 percesek, és 3 óra alatt megszületett a pici lányunk! Nagyon jól alakult minden, bár 7 órakor úgy volt,h császár lesz a vége, de szerencsére sikerült megszülnöm! :)

Gratulálok a többieknek is! Mindenkinek jó egészséget és sok boldogságot!

2011. júl. 17. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!