Mostanában kiírt kismamák? Szerintetek hatással lesz ránk, a közelgő melegfront és kánikula? A kiírtnál előbb szülünk, vagy nem befolyásol minket?
Én június 22.-re vagyok kiírva,de úgy érzem nem húzzuk addig. Így is 3 napig migrénem volt...pedig azt hittem a baba fog jönni a felmelegedésre!
38+6 hkm
Sziasztok!
Én 24.-ére vagyok kiírva, holnap megyek megint CTG-re, legutóbb semmit nem mutatott, a méhszáj is teljesen zárva.
Kitartást kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Én 27.ére vagyok kiírva uh még "csak" a 38 hetet töltöttem be, de úgy érzem égig bent fog maradni, sőtt még rá is fogok húzni pár napot.
Sokat keményedek, de jósló fájásom nincs...múlt héten még 3000-es voltam uh szerintem most is :))))
Második baba, kisfiú.
A kislányom a kiírt napon született uh én nem nagyon reménykedem hogy előbb érkezik :))
Ráadásul el sem tudom képzelni hogy hamarosan megint szülök :DDDDD pedig 2. baba....olyan messzinek tűnik ez az egész :)))
Írjátok meg ha Valakinek megszületett a babája!!!!!!!!!!
Könnyű szülést Nektek!!!!!
Nekünk kislányunk lesz! Nekem első baba, a férjemnek már van 2 gyermeke. Úgyhogy én félek kicsit az ismeretlentől...szerinte hétvégén szülünk. Hát majd meglátjuk! Holnap Ctg.,amit nagyon várok...
Sajni megint kezd fájni a fejem...mostmár a finishig ez lesz, úgy érzem.
Könnyű szülést mindenkinek és jó babázást! Írjatok bármi történik! És tök jó,h ennyien vagyunk és írtatok, tudom,h nem vagyok egyedül...:))))))
Sziasztok! Ma volt ctg.,minden rendben volt! Pénteken mehetünk ismét! :) Semmi jele a szülésnek...hát majd meglátjuk...
És veletek mi történt azóta? :)
Kíváncsi vagyok a tegnap éjjeli telihold + eclipse hatással volt -e rátok?
Én derékba nyilalló fájdalmakra ébredtem hajnalban..de csak jóslók voltak. Ti hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!