Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mostanában kiírt kismamák?...

Mostanában kiírt kismamák? Szerintetek hatással lesz ránk, a közelgő melegfront és kánikula? A kiírtnál előbb szülünk, vagy nem befolyásol minket?

Figyelt kérdés

Én június 22.-re vagyok kiírva,de úgy érzem nem húzzuk addig. Így is 3 napig migrénem volt...pedig azt hittem a baba fog jönni a felmelegedésre!

38+6 hkm

2011. jún. 14. 10:47
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Sziasztok sajna rám nem volt hatással a telihold de nagyon remélem hogy a vasárnapi hidegfront sem lesz és megvárja a picim a hétfőt vagy még jön holnap ugyanis az orvosom Horvátországba lesz a hétvégén és nem szeretnék a helyettesénél szülni jó orvos de nem a legjobb és nagyon szeretném ha a sajátomnál szülhetnék:) apa is bízik benne hogy majd hétfőn lesz valami könnyű szülést mindenkinek :)
2011. jún. 16. 18:09
 22/38 A kérdező kommentje:
Akkor hajrá kedd v. szerda melegfront neked kedves Utolsó! A hétfőt beszéld meg a pocaklakóval! :) Szurkolok!
2011. jún. 16. 18:53
 23/38 anonim ***** válasza:
szia! Utolsó vagyok remélem hogy azért kedden már kibújik a doki szerint még kibíruk majd addig míg hazaér mert csak fél újjnyira vagyok nyitva lehet hogy Kiara megvárja a kiírás napját:) bár ma reggelre teljesen feldagadt a szám az orrom a szemem és mindenem az arcomon :) apa reggel megijedt azt hitte allergiás reakcióm van valamire hát nem az :) te hogy vagy?írd ám majd meg ha meglett a picid :)
2011. jún. 17. 08:33
 24/38 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondják,h már dagad a szám,de én nem látom! Szóval a Kiara még nem akar jönni?! Hát a mi Rékánk sem kíváncsi ránk! Rendben volt minden a Ctg-n, szerdán kell menni ismét! Remélem holnap nem akar előbújni,mert szólt a dokim,h vidéken lesz lagziban! :) Tehát vasárnaptól jöhet! :) Sok türelmet Nekünk! :)
2011. jún. 17. 14:18
 25/38 anonim ***** válasza:
Sziasztok lehet hogy a kicsi Kiara most akar majd jönni rendszeres és erősödő 2 perces fájásaim vannak és a dokim Horvátba amennyire kötekedős a kislányom biztos hogy most akar majd jönni de majd megírom ha lesz valami pusz
2011. jún. 18. 20:12
 26/38 A kérdező kommentje:
Oké! Ez elég izgi! Hajrá Kiara! Nagyon várjuk a fejleményeket és szorítunk! :)
2011. jún. 18. 21:39
 27/38 anonim ***** válasza:
sajna vaklárma volt a mi kicsink még benn akar lenni remélem nem sokáig éjjel 2-ig voltak a fájások de utána mintha elvágták volna.:( írjátok majd meg ha nálatok lesz valami :)
2011. jún. 19. 13:38
 28/38 anonim ***** válasza:
Sziasztok nálatok van már valami? Kiara még mindig nem akar előbújni már vagyok kiírva de sajna a vizsgálaton ma a doki mondta hogy még mindig csak 1 ujjnyira vagyok nyitva az köszönhető a múltkori vaklármának :( hétfőn megyek ctg re ha addig nem alakul semmi de nem baj holnapra lehűlés remélem az éjjel megyünk szülni vagy holnap ha semi nem lesz nálunk jövö hét csütörtökig akkor a doki bent tart és rá egy hétre indítja :( azt már nem bírnám ki így is olyan vagyok mint egy bálna mi lesz vele ha még 2 hétig bent lesz a kiscsaj? na majd írjatok remélem ti már babáztok
2011. jún. 23. 10:31
 29/38 anonim ***** válasza:

Nálunk sincs még semmi...hiába voltam nyitva 3 hete egy centire. Érzek dolgokat, de még semmi elképesztőt...

Amikor teherbe estem megmondtam a páromnak, hogy kislány és június 24 vagy 25én fog megszületni. Az első megérzés bejött, reménykedem a másodikban is...egyébként is két napon át tartó szülinapi buliba vagyunk hivatalosak, így baráti körben indulna a dolog, nem bánnám...

Pont most panaszkodtam én is a páromnak, hogy már nagyon bálna vagyok..és nem örülnék, ha ennél még nagyobbra nőnék...így is úgy mozgolódom csak, mint szegény dédnagyim anno...kihívás egy-egy szimpla mozdulat:)

Ráadásul félek, ha sokáig bent szeretne lenni a kiscsaj túl nagyra nő:)

De most már ennyit tényleg mindannyian kibírunk valahogy...hajrá, és írjatok, ha indulna valami!

2011. jún. 23. 11:19
 30/38 A kérdező kommentje:
Hát akkor rokonlelkek vagyunk! Tegnapra szól a kiírás dátuma, de még ma sem babázok! Durva,de mostmár naponta kell járnom Kecskemétre ctg-re,tegnap is,ma is voltunk, fájás nulla. Ma dokim megvizsgált, másfél cm-re vagyok nyitva, iszonyat kellemetlen volt a méhszájvizsgálat,de azt mondta,h puha,és kellően el van vékonyodva, úgyhogy jól indulunk neki a dolgoknak. Ellenőrizte a magzatvizet is és tisztának találta. Sajni azóta barna folyásom van,tuti,h a vizsgálattól, de szerintem ez már nem annyira természetes. Reggel voltak az első jóslóim szerintem, 7 percenként jöttek, de egy óra alatt elmúltak. És most délután pedig ilyen 5 percenként jöttek, jönnek, és székelési ingert is érzek ilyenkor. Ha ilyenek a jóslók,akkor legalább már ezek vannak. Nagyon bízom a holnapi hidegfrontban...hátha lesz vmi hatása. Már 2 ismerősöm megszült,akik későbbre voltak kiírva, úgyhogy kicsit irigy vagyok! Nektek kitartást! Írjatok,ha van baba!!!! :))))
2011. jún. 23. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!