Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek sokáig fájt a gátsebe,...

Akinek sokáig fájt a gátsebe, mikor tudott együtt lenni a párjával?

Figyelt kérdés

5 hónapja szültem,vágtak és repedtem is/nem kicsit/Még mindig fáj a gátsebem,nem vészes de azért kellemetlen.Szülés után 8 héttel próbálkoztunk először együtt lenni,borzalmas volt :(Nem is mondanám együttlétnek.1 hete megint megpróbáltuk,semmi változás.Nem is folytattuk,már a kezdetek kezdetén leálltunk vele.Azóta jobban fáj a sebem,meg is repedt egy picit.Voltam a nőgyógyászomnál,azt mondta azért van,mert csúnyán szétrepedtem.Fájni is fog az együttlét még egy jó darabig de próbálkozni kell.

Na persze,nem neki fáj :(

Ti mikor és hogy tudtátok túltenni ezen magatokat?

2011. jún. 10. 22:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én kb szülés után 10 héttel voltam együtt a férjemmel és hát azt a pokoli fájdalmat nem kívánom! én nekem a szalagok és inak repedtek és szakadtak el!!!! a gátamat pedig nekem vágtak és nagyon szépen varták és forrt is össze! a férjem mondta hogy hagyjuk mert ő ezt nem akarja így :) szóval két hét múlva próbáltuk újra - és mint egy előttem szóló szó szerint újra kellett tanulnunk mindent :) nekem 1 évig voltak fájdalmaim de ez a szalagok és inak miatt volt! de mára már így 3,5 év után nagyon jóóóó!!! :) bár most ismét terhes vagyok és kérdés most mi lesz :)
2011. jún. 11. 19:59
 12/13 A kérdező kommentje:

Akkor nem Én vagyok így egyedül.

A párom türelmes és nem is hozza fel.Nagyon sajnál,hogy ennyire fáj,nem erőlteti a dolgot.

Nem gondoltam,hogy ez ennyire rossz lesz.Bár nekem az egész szülésből is a gátvarrás fájt a legjobban.

2011. jún. 11. 21:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Szülés után 4 hónappal voltunk együtt a férjemmel, addig még a k@kilás is fájt. Kiderült, hogy a gátmetszésnél nem szívódot fel egy varratdarab. Kimetszették és utána jobb lett, de még a mai napig is, ha több napot kihagyunk, még mindig fáj az elején a behatolás. Szó szerint, be kell járatni újra ott lent mindent, hidd el, utána visszajön a régi formád. Próbálkozzatok, és csak akkor történjen behatolás, ha nagyon föl vagy izgulva. A szoptatás befejezte után (amikor már elválasztotta magát a kisfiam) is sokkal jobb lett.
2011. jún. 12. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!