Akinek sokáig fájt a gátsebe, mikor tudott együtt lenni a párjával?
5 hónapja szültem,vágtak és repedtem is/nem kicsit/Még mindig fáj a gátsebem,nem vészes de azért kellemetlen.Szülés után 8 héttel próbálkoztunk először együtt lenni,borzalmas volt :(Nem is mondanám együttlétnek.1 hete megint megpróbáltuk,semmi változás.Nem is folytattuk,már a kezdetek kezdetén leálltunk vele.Azóta jobban fáj a sebem,meg is repedt egy picit.Voltam a nőgyógyászomnál,azt mondta azért van,mert csúnyán szétrepedtem.Fájni is fog az együttlét még egy jó darabig de próbálkozni kell.
Na persze,nem neki fáj :(
Ti mikor és hogy tudtátok túltenni ezen magatokat?
6 hetes kontroll után próbálkoztunk. Nekem is nagyon fájt, de nem adtuk fel. Csúsztatóval sokkal jobb lett a helyzet!
Olyan, mintha most megint elveszítenéd a szüzességed, és újra kell "tanulni" az egészet. Alkalomról - alkalomra egyre jobb lesz.
Ha kimarad 5-6 nap - újra fáj! - komolyan olyan, mintha visszanőne a szűzhártyám... :)
Köszönöm a válaszokat!
Síkosítót is bevetettünk,mégis nagyon fájt.
1-2 cm-t tudott belém hatolni ami szinte semmi és mégis majd megőrültem annyira fájt.Már arra is gondoltam,hogy esetleg nagyon szűkre lettem összevarrva?De az is lehet,hogy csak több idő kell.... :(
Én is 5 hónapja szültem,majdnem úgy mint te,nekem is borzalmas volt,nem mondanám azt hogy fáj,inkább kellemetlen.
Én azt tanácsolnám nektek,hogy használjatok síkosítót nálunk bevált!! :))
sajnos nekem még mindíg fáj
nagyon érzékeny és vékony a gátmetszés helyén a bőr
pedig már 14 hónapja szültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!