Szülés után, aki nem bírta kivárni a 6 hetet, mennyi idő után volt újra együtt a párjával? Milyen kockázattal járt?
Lett belőle bármi baj?
A Nődoki ezt észreveszi a 6 hetes controll vizsgálaton?
Nem elítélést kérek!!
Szia!
Mi sem bírtuk kivárni a 6 hetet. 3 héttel a szülés után szeretkeztünk először. Nem történt semmi baj, igaz a férjem úgy vigyázott rám, mintha szűz lettem volna :-)
Szerintem a nőgyógyász nem vette észre, vagyis nem tette szóvá :-)
Ez sztem ilyen maximum idő, nekem pl. leválasztásom volt így baromi sokáig véreztem. Hiába is szerettük volna csinálni véreztem még 5 hét múlva is, és amúgy is hajlamos vagyok a fertőzésekre így hát vártunk.
Amíg vérzés van az sebet jelent odabent és azon könnyebben megtapadnak a bacik, gombák stb.
Ezért kell várni vele.
De ha semmi gond nincs, kizárt h a doki észrevegye.hacsak nem pont szex utáni napon mész a vizsgálatra :)
Köszönöm a válaszotokat,megnyugodtam.
Férjem kegyetlen módon vigyázott rám,akár az első hozzászólóra.Próbáltuk kivárni,de a vágyaknak nagyon nehéz ellenállni.Mi is 3 hetet bírtunk.
Utána se,közbe se éreztem fájdalmat,minden ugyanolyan jó volt mint előtte.Most igazán megnyugtattatok.
Ezt köszönöm.
Szép napot mindenkinek.
Én azt vallom, hogy ha már nem vérzel, nem váladékozol, és késznek érzed magad, akkor lehet.
Mi a 4. héten voltunk együtt, szűzlányeffektus volt pár alkalommal, de más gond nem volt:-)
A dokim nem kérdezett rá, csak azt kérdezte, hogy akarunk védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!