Miert kezdodott ujra, ha csak joslo?
Hát ez simán beindulhat akármikor.
Igyál meg egy fél pohár vörösbort, és úgy menj aludni, azzal "helyettesítheted" éjszakára a kádat. Ezt a második babócámnál a szülésznőm javasolta, és igaza lett. Hajnali 6-kor az első "rendes fájásra" ébredtem, és fél 11-re kint is volt. :o)
Neked is ezt kívánom!
Szép szülést!
Addig meg pihenj, ami belefér!
Hát szombatig szerintem nem húzod ki. :o)
Kitartás!
Igen, egyben.... :-\\. Miutan lefekudtem, szepen felritkultak, meg ejjel ebredtem egy-ket fajdalomra, meg most is atfut rajtam hebe-hoba, de korantsem olyan eros. Fene tudja, mire jo ez.
Bar az eddigieket elnezve, a kovetkezo esetnek mar az igazinak illene lennie (35 hetesen hmm... fajt, 37 hetesen fajt, majd hatarozottan fajt, 38 hetesen iszonyat fajt, tegnap lelegzetelallitoan fajt, majd a terdemig sugarzott.... a kovetkezo, amit el tudok kepzelni, hogy az elobbi, csak rendszeresen). Ma mindenesetre semmi kedvem elhagyni a hazat.
Így készül a szervezeted, ezek kellenek, hogy aztán menjen a szülés.
Minden együttérzésem továbbra is, mert ez a fázis már korántsem kellemes, de hát ezt vállaljuk, mi nők.
És megéri! :o)
első (és 3. asszem)
Kitartás, pihenj, amennyit tudsz, és egyél, amit kívánsz, kell majd az energia!
Csak mert irtad, hogy januar 2-an voltak fajasok es keddre lett meg a baba :) csak konnyebb ugy kikovetkeztetnem az eltelt idot, ha tudom, hogy a jan. 2 milyen napra esett :)
Amugy ma ugy tunik, elhagytam egy darabot a nyakdugobol... viszont teljesen jol vagyok :D Vihar elotti csend? Remelem, mar max csak nehany nap....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!