Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi pénzt adjak szüléskor...

Mennyi pénzt adjak szüléskor az orvosnak?

Figyelt kérdés
2008. febr. 20. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenáron ki akarod egészíteni a - nem kevés - fizetését, szerintem kérdezd meg a dokitól, hogy mennyiért vállalja a szülés levezetését. Ha nem fogadott orvos, akkor nem kell neki fizetni, nem is várják el.
2008. febr. 20. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdeztem a dokit (magán rendelésére jártam) azt mondta nem kér szülésért pénzt, de rám bízza. Mindkét szülésnél a férjem még a kórházban adott borítékot(30 majd 25). De ha nem fogadott orvosom lett volna, nem adtam volna semmit.
2008. febr. 21. 07:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
így van, ha nem fogadott orvos ne adj neki, ez a dolga!!!
2008. febr. 21. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem így gondolom.Magánrendelésre járok én is tehát van fogadott orvosom, nem vagyok benne biztos hogy fogunk neki plussz pénzt adni a szülésért, hiszen a terhesgondozás alkalmanként nem kevés pénzbe kerül, ami ugye ingyen jár ha nincs fogadott orvosod.Ez a dolguk, de én olyan orvost nem is választanék aki előre megmondja mennyiért vállalja a szülést!!Undorító
2008. febr. 21. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Ez mostanság jó vitatéma! Ha nincs fogadott orvosod nem vagy köteles pénzt adni. A fogadott orvosok általában megmondják mennyit kérnek. Én pl. magánrendelésre járok de nem fogom megfogadni a dokit a szüléshez inkább a szüésznőt fogadtam.

Egyébként pirospont annak a dokinak aki nem kér külön pénzt a szülésért. Nálunk direkt a magánrendelésre hív, minden alkalommal elkéri az árát és még nem keveset a szülésért is. Jó mi?!

Szóval ne stresszeld magad!

Ha nem adsz pénzt akkor sem fogja senki számon kérni rajtad.

Üdv

2008. febr. 21. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs fogadott dokid akkor szerintem semmit!Ez a dolguk!Max ha nagyon meg leszel vele elégedve és szeretnéd neki külön honorálni a segítségét!Én magánrendelésre járok,még nem kérdeztem rá,hogy mennyiért vállalja.Viszont meg vagyok vele elégedve nagyon.Eddig 2-szer voltam nála magánrendelésen (6 és 16 hetesen) és 21 hetes vagyok.A következő pár hét múlva lesz!Viszont rendszeresen behív a korházba UH-ra,ott van a terhesgondozóban is,szóval legalább 10-szer találkoztam vele azóta,de azt ingyen.Ő ha megkéri az árát,azt akkor is korrektnek tartanám,hisz nem használja ki a helyzetet,hogy minnél több pénzt kihúzzon belőlem a vizsgálatoknál.Még 4 D-t is csinált ingyen.Szerintem kérdezz rá ha fogadott dokid van,ha nem akkor meg ne foglalkozz ezzel!:)
2008. febr. 22. 00:43
 7/8 anonim válasza:
100%
ha fogadott orvosod majd az meg mondja úgyis ha nincs akkor meg ne kell vagyis majd te azt eldöntöd mert ha kedves ki tudja!
2008. febr. 22. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, hogy mennyit, mert én már rég szültem, de nagyon csodálkozom azokon a válaszokon, hogy semmit. Az orvosok szeretik, sőt el is várják a pénzt, egész másképp állnak úgy az emberhez. Még a szülés után is lesz orvos-anya találkozó, nem mindegy, hogy bánik veled, mennyire figyel oda. A pénzt tkp nem az orvosnak adod, hanem magadnak.
2009. júl. 23. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!