Hány hetesen és hogyan indult be a szülés nálatok?
Nekem egy picike magzatvíz kifolyt este.
A kórházból hazaküldtek, de hajnalban elkezdett "csikarni" a hasam alja, és fél órán belül rendszeres lett.
Olyan 5-7 percenként jött, erősödött (ez nagyon fontos), majd 20 mp-nél (a csúcsán) elkezdett kiengedni, és 30-40 mp-ig tartott.
És nem "fáj", csak jelez.
Ez még így megy órákig.
Nekem burkot repesztettek, ahogy beértünk, és onnantól egyre erősebben és gyakrabban fájt, na az már FÁJT tényleg, de szerintem kaptam oxit is.
A kórházban 2 óra alatt megvoltunk :-)
Közben SEMMI (ez is fontos).
Utolsó vagyok
Fel fogod ismerni a rendszerességről, de tényleg, nekem még csak jóslóim és keményedéseim sem voltak soha.
Napra pontosan jött :-)
Könnyű szülést kívánok!!!
15.16 vagyok megint.
A közben semmi, az két fájás közbent jelent, csak valahogy elcsúsztak a sorok!!
szerintem a hasnyilalás az nem jósló fájás, inkább még tágul a méh meg az izmok, stb. Ne akarj még szülni lehetőleg, várjatok még egy hónapot legalább.
Nekem úgy indult a dolog, hogy nagyon nyomta lefelé a baba a fejét, feszített, utána csikizett, mocorgott. Ezt este éreztem. Aztán éjfél tájban görcsökre ébredtem, néztem az órát, nem múltak el a görcsök, hanem erősödtek, 3-5 percesek voltak. Két óra elteltével ébresztettem a férjem, bementünk, másnap délelőtt megszületett a pici. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!