Ténleg bátor volt a szülésznőm?
Figyelt kérdés
3600 g-os babát szültem és nem csinált gátmetszést.
3.szülésem volt!
2011. jún. 2. 08:20
11/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez bátorság! A 2. babám 3850 g volt és gátvédelemmel szültem, semmi sérülésem nem lett, és tök gyorsan össz-vissz 2,5 óra alatt meglett a baba.
Szerintem semmi rendkivülit nem csinált a szülésznőd!
12/18 anonim válasza:
feje a lényeg. menet közben derül ki, hogy kell-e gátmetszés. nekem is úgy indult neki 3800 grammos babával, hogy ha nem muszáj, nem vág. hát... kellett :) de ez tényleg ott derül ki. szerencsés vagy
13/18 anonim válasza:
Nem kifejezetten nagy baba, ráadásul már a 3. szülés. Normális, hogy megpróbálta elkerülni, gondolom látta hogy felesleges.
14/18 anonim válasza:
2.babám 3830 gr született, gátvédelemmel, nem is repedtem.
Én is inkább tapasztalatnak nevezném ezt, nem bátorságnak.
Gratulálok a babáidhoz!
15/18 anonim válasza:
én az elsőt szültem ugyanígy. szintén 3600g és sikerült gátvédelemmel.
16/18 anonim válasza:
Feltételezem a szülésznő, több szülést levezetett már. Azt látja szülés közben, hogy bírja e a gát, vagy nem....
17/18 anonim válasza:
4100 grammos babát szültem gátmetszéssel, ennek ellenére végbélig repedtem, utána 1 óráig varrtak..
18/18 anonim válasza:
Ügyes volt- és te is!
Gratulálok a babához és a szüléshez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!