Ki van a napokban kiírva? Hogy vagytok?
Szia! Én csütörtökre. Semmi jel nincs nálunk sem. Vannak nekem is jó kis jóslóim, egyszer, kétszer volt rendszeres is, de nálam is abbamaradt eddig mindig, viszont a séta már nem nagyon megy, ahogy felállok keményedik is a hasam. Nagyon izgulok, már nagyon várjuk, 1. baba lesz és kisfiú.
Könnyű szülést!
Én jún. 4-re, szombatra vagyok kiírva. Már nagyon várom a szülést. Persze izgulok is, de már szeretnék rajta túllenni és megölelgetni a picurkánkat. Egyelőre semmi jelét nem adja a babóca, h ki akarna bújni. Nagy ritkán vannak enyhe menstruációs görcshöz hasonló fájások, olyankor mindig izgatott leszek, h talán ez már az lesz. Ma sétáltunk egy hatalmasat, mert azt olvastam a neten, h sokaknak így indult be a szülés.
Jó egészséget és könnyű szülést mindenkinek!
Szia!
Én is csütörtökre vagyok kiírva, de egyenlőre semmi jele annak, hogy jönne. Nekem is nagyon gyenge mensis görcseim vannak, de csak ritkán. Jó lenne már túl lenni a szülésen, mert kicsit tartok tőle. Nem akarom, hogy fájjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!