Akinek a napokban lesz egy eves a babaja! Hogy telt el az elmult ev? Nehez volt, faradtak vagytok? A babak hogy vannak?
Szia!
Utólagis Boldog születésnapot a kislányodnak!
Az én kisfiam 14-én lesz egy éves:)
Kapaszkodva megy, van egy játéka amit tologat,és azzal közlekedik.Beszél az állatoknak,a cicát sz-sz-sz-nek mondja,a kutyát hívja hogy dejde (ez gyere ide lenne)stb...
Van 8 foga. 9,3kg 76cm.
Az én tündérem 28.-án volt egy éves:))))
Már pár lépést magától megy,kapaszkodva pedi még szaladni is tud.81 cm és 10700 gramm.
7 foga van,most jönnek a rágó fogai.6 hetes kora óta végig alussza az éjszakát,10 hós koráig szopizott.
Egész nap magyaráz,veszettül pápázik,dobja a puszit,és imádja rázni a popiját zenére.
Ha szólok neki hogy evés van megy az etetőszékéhez,pancsinál veszi le a zoknit,sétához hozza a cipőjét.
Előző vagyok
Az lematadt,hogy nálunk is eljátszik egész nap főleg ha itthon van a báttyja is(Ő holnap lesz 8 éves:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!