Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a napokban lesz egy...

Akinek a napokban lesz egy eves a babaja! Hogy telt el az elmult ev? Nehez volt, faradtak vagytok? A babak hogy vannak?

Figyelt kérdés
27-en lesz egy eves a kislanyom,meg nem jar,de felall magatol,van nyolc foga,majdnem kilenc kilo,be nem all a szaja,egyszer volt beteg a telen.
2010. júl. 23. 15:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az enyém már jár (a szája is,), mindent eszik,és nem nagyon vagyok fáradt. Napközben nagyon jól elfoglalja magát,elég csak néha ránéznem. Igaz,hogy vannak tesójai,akik figyelnek rá. A legnagyobb 7 éves.
2010. júl. 23. 15:45
 2/14 anonim ***** válasza:
26-án lesz egy éves,23 napja jár,két foga van,még szopik,beteg nem volt még,2 hete tart a szep.szorongás,ami miatt már nagyon fáradt vagyok.10 kg és 81cm
2010. aug. 3. 21:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok,az én legkisebbem szombaton lesz egy éves,Hangának hívják.Ő is jár már és vele sincs semmi gond,egész nap jár-kel a lakásban,teszi a dolgát,mindennel eljátszik.Képzeljétek már most babázik a hét éves nagylányom babáival,a kiskanállal eteti őket,tolja a babakocsit is.Nagyon aranyos.Nekem is könnyű,mert a nagylány is sokat játszik vele,meg valahogy a többedik gyerek már önállóbb és mi is rutinosabbak vagyunk.A beszéd nem az erőssége,a nem-nem-nem az nagyon megy,meg a Bebe (Betti a nagytesó),meg az anya,baba.Ezen kívül nem mond semmit és ezeket a szavakat is ritkán használja.9530 gramm és 77 cm,mindent eszik már kivétel a tiltott dolgokat,a pépes kaja már nem kell,csak amit mi is eszünk.Nagy kedvenc pl. a kukorica.Beteg ma volt először,magas láz,amit nehezen tudok csillapítani,a doki szerint semmi,nem piros a torka,nem köhög,nem szörcsög,lehet,hogy a foga,mert több helyen be van dagadva az ínye.Erős,masszív kislány.Az első baba tapasztalatom szerint sokkal nehezebb,valahogy így,hogy megvan a tesó,így lett teljes a család.
2010. aug. 3. 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,bocs elnéztem,az enyém aug.26-án lesz egy éves.
2010. aug. 3. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Utólagis Boldog születésnapot a kislányodnak!

Az én kisfiam 14-én lesz egy éves:)

Kapaszkodva megy, van egy játéka amit tologat,és azzal közlekedik.Beszél az állatoknak,a cicát sz-sz-sz-nek mondja,a kutyát hívja hogy dejde (ez gyere ide lenne)stb...

Van 8 foga. 9,3kg 76cm.

2010. aug. 3. 21:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Az én tündérem 28.-án volt egy éves:))))

Már pár lépést magától megy,kapaszkodva pedi még szaladni is tud.81 cm és 10700 gramm.

7 foga van,most jönnek a rágó fogai.6 hetes kora óta végig alussza az éjszakát,10 hós koráig szopizott.

Egész nap magyaráz,veszettül pápázik,dobja a puszit,és imádja rázni a popiját zenére.

Ha szólok neki hogy evés van megy az etetőszékéhez,pancsinál veszi le a zoknit,sétához hozza a cipőjét.

2010. aug. 3. 21:25
 7/14 anonim ***** válasza:
26-án lesz 1 éves a lánykám.Már jár,de "rázós"szakaszokon még a kezemért nyúl.9500 g,és 80 cm.Beteg még nem volt,szerencsére még az orrát sem kellett törölni.Amiket mond:-tik/óra/,apa,baba,mama,tititi/bicikli/.Csak messziről nézi,megszereli,de rá nem ül:(Mindent eszik,de válogatós.Kedvencek a gyümölcsök,joghurtok.Egész nap pakol,szekrényből kirámol,fél percnél tovább nem ül.Én elég fáradt vagyok,egész nap csak én kellek neki.Igazából csak velem van el,aztán apával.6 foga van.Sajna csak hígított gyümilevet fogad el.A kanállal evést most tanuljuk.Tapsizik,puszit ad,integet,táncizik:kedvence:Lady Gaga:))Mindent ért,csak azt nem,hogy nem szabad.Szokott hisztizni is.Éjjel még felébred,cumival visszaalszik.
2010. aug. 3. 21:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Az lematadt,hogy nálunk is eljátszik egész nap főleg ha itthon van a báttyja is(Ő holnap lesz 8 éves:)))

2010. aug. 3. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:
21:29=21:25 na így pontos:)))
2010. aug. 3. 21:29
 10/14 anonim ***** válasza:
21.16=21.22 ez meg így pontos.
2010. aug. 3. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!