Mennyire rossz vagy faj az epiduralis erzestelenites?
Figyelt kérdés
2008. febr. 19. 08:27
1/3 anonim válasza:
Szia!Nekem már volt ilyenben részem,csak nem szültem,hanem sérv műtétem volt.És ilyen érzéstelenítést kaptam.Nagyon féltem,meg minden,de egyáltalán nem kell.Szinte semmit nem lehetett érezni.Egy egyszerű tetanusz injekció ötször jobban fáj,mint ez.Nagyon kellemesen csalódtam.Kb 5 órát voltam deréktól lefelé béna,aztán szépen lassan kezdett minden vissza állni.Úgyhogy,mondom,nem kell semmi rosszra,vagy kellemetlenre gondolni.
2/3 anonim válasza:
Szia.
Nekem a szüle´s hosszú és nehéz volt.38óra.Ve´gig óckodtam a fájdalom csillapítótól,de az utolsó 6 órában már az orvos is mondta,a férjem is és a szülésznö is.végül nem bírtam tovább,és jött az epidurál.Ne kell töle fe´lned.Akkor azt meg sem fogod érezni.csak annyit,amikor beszúrják a tüt,hogy nyon valami hüvös.Uta´nna ellazulsz,nem érzel fa´jdalmat többé.Igaz deréktól lefelé semmit sem.5-7 óra uta´nn az elmúlik.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szepen a valaszokat. Az az igazsag azert gondolkodom ezen a megoldason mert a lannyommal en is rettenetesen megszenvedtem de tulsagosan feltem az epiduraltol ugyhogy fajdalomcsillapitas nelkül csinaltam vegig. utana megfogadtam hogy a következö bebinel kerni fogok csak elegge felek töle.
2008. febr. 19. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!