Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Olyan rettentő dolgokat...

Olyan rettentő dolgokat olvasok itt, hogy úgy érzem én soha nem lennék képes szülni. Miért van ez a sok következmény?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból néztem meg egy két kérdést, de kb az elájulás szintjén vagyok attól amit itt olvasok. Nagyon szeretnék majd gyereket, sőt kettőt is, 3-4 év múlva kerülhetne rá sor. Vákum, gátmetszés, aranyér, beöntés. Nemtudom hogy hogy lennék képes ilyesmire. Nagyon szeretnék gyereket egyszer, de rendkívül félek az egésztől, és attól is hogy később maradandó bajom marad belőle.

Nyugtassatok meg, mondjátok el saját tapasztalataitokat.

Párommal is beszéltünk már erről, már most mondtam neki hogy szeretném hogy bennt legyen velem, de hallani sem akar róla, egyedül képtelen lennék ilyesmire.

És mi a helyzet a császármetszéssel? Lehet azt kérni, az jobb megoldás mint a természetes úton való szülés?

21L

2011. máj. 27. 11:42
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
34%

Csak hogy megnyugodj- én kétszer szültem, tökjó terhesség, sima, és gyors szülések egyszer gátmetszés, egyszer gátvédelem, mindkettő után gyors felépülés, és se aranyér, se semmi komplikáció se előtte, se közben, se utána.

Ilyen is van ám!! ;)

Ha megérsz a babára és kismama leszel, ezek nem fognak majd eszedbe jutni- szerintem az sem, hogy kérd a császármtszést. :)

sok sikert neked!!

2011. máj. 27. 14:48
 22/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kedvesek vagytok!!!! :)
2011. máj. 27. 14:56
 23/33 anonim ***** válasza:

13.02es vagyok.

nem bánom már h igy alakult,bár irigykedek azokra akik együtt vannak gyerekük apjával,és már kisteso is van.most ezerszer joobb párom van szerencsére:)))szoval én azt mondom ha nem akar bemenni,késöbb be se engedd,lehet csak más rábeszélte és azért menne...

2011. máj. 27. 14:56
 24/33 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommenetekez, csak egy gyors észrevétel: az aranyér egyáltalán nem törvényszerű. Sok nőnek nem jön elő. Rajtad is múlik lesz-e, vagy sem (mozgás, étkezés).
2011. máj. 27. 20:04
 25/33 anonim ***** válasza:

Azért olvasol ennyi sz@rt, mert ha rendben van minden, az nem hír. :) Arra senki nem kíváncsi, ergo, ha problémamentes a szülés, akkor az anyuka általában nem reklámozza, mert a kutya nem kíváncsi rá.

A szülés egy természetes dolog, a női test eleve erre van kitalálva. :) Sokkal több probléma mentes szülés zajlik le, mint problémás. Két hete szültem spontán ( beavatkozás nélkül, mert nem volt rá idő, gyorsan jött a kiscsaj), öt óra múlva sétáltam, és azóta sincs semmi bajom :)

Egyébként az orvosi beavatkozások nagy részét elutasíthatod, ha akarod :)

2011. máj. 28. 08:27
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

Tudod kit offolj...

Azért csak nem tudta senki leírni mi az aranyér...de a kérdezőtl várom...

Várok még...

2011. máj. 28. 09:01
 27/33 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó- a kérdés nem az volt, hogy mi az az aranyér!!

Akadj már le a témáról!

Egyébként nem kell mérgeskedni, szép napot neked!!

2011. máj. 28. 11:19
 28/33 anonim ***** válasza:

59%-os! Ha kiváncsi vagy, ki tudja, hogy mi az az aranyér, írj ki egy új kérdést!

Ja, off!

2011. máj. 28. 12:27
 29/33 anonim ***** válasza:

Pár évvel ezelőtt én is úgy gondoltam, hogy csak és kizárólag a császármetszés jöhet szóba nálam! Aztán amikor már elkezdtük komolyan gondolkodnia babán, már fel sem merült bennem az ötlet. Sőt, most már ott tartok, hogy szeretném megpróbálni érzéstelenítés nélkül megszülni a babámat. Régen ezt sem tudtam volna elképzelni! Ami még furcsa, hogy terhesség elején féltem attól, hogy milyen lesz, ha megmozdul a pici. Amikor közeledett az időpont, már egyáltalán nem féltem tőle. Szóval nagyon rövid idő alatt is nagyon sok minden meg tud változni! Nem is gondolnád!

32 hkm

2011. máj. 28. 14:49
 30/33 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! nagyon örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, én maximálisan együtt érzek veled, te most ezzel a kérdéssel rajtam is segitettél, ugyhogy köszönöm!:)Jo olvsni, hogy vannak olyanok is , akiknek tényleg gond nélkül zajlott le minden előtte, közben, és utánna is!:)
2011. máj. 28. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!