Dr. Fekete Zoltánnál Szegeden milyen a szülés?
Szia!
Még szülés előtt állok, de nekem is nagyon szipmatikus a doktor úr. Te már talán túl vagy a szülésen, megtennéd hogy írsz róla, hogy milyen volt!
Nagyon rendes és profi volt a doktor a szülésnél is. Vasárnap reggel álmából vertem fel, nem sokkal utánam ért a klinikára. Végig nagyon sokszor bejött, megvizsgált. Hozatta a kéjgázt, pedig nem is kértem. Kaptam fájáserősítő infúziót, valami szurit, hogy jobban nyíljon a méhszájam. Igazából komolyabb fájdalmak nélkül 4 óra alatt lett meg a babám. A végén volt egy kis gáz: a pici nyakán háromszor rajta volt a köldökzsinór, így vákuummal segítette a világra. Ezzel sem várt sokáig, nagyon gyorsan tudta, hogy kell a segítség, mert a zsinór nem engedi kijönni a babát.
Gigantikus gátsebemnek csodájára járt szülészet: profin összevarrta, mire a harmadik napon hazamentünk, már rendesen tudtam ülni.
Amíg bent voltunk, addig is többször meglátogatott, megkérdezte hogy vagyok.
A gátseb ellenőrzésére váratlanul érkezett (nem is volt nálam a pénz, mert nem tudtam behozatni a férjemmel, hiszen úgy volt, hogy csak az utolsó nap jön megvizsgálni), szóval, akár minden kínos helyzet nélkül elköszönhettünk volna egymástól, ha nem akartam volna neki semmit adni, akkor is.
Végül a magánrendelésén fizetett neki a boldog apuka a szülést követő pénteken (50.000 Ft-ot, lehet kicsit sok, de az elejétől ennyit szántunk neki, és nagyon elégedettek voltunk a munkájával, a kedvességével, a szakértelmével).
A hathetes kontrollra elvittük megmutatni neki a babát, megsimogatta a fejét, beszélgetett neki:) Emlékezett ránk akkor is (mármint a részletekre gondolok)
A klinikával csak annyi a gond, hogy nem igazán tudnak látogatni a szeretteid, ha nem VIP szobában vagy. Egyébként jó a kaja (az alap kórházihoz képest főleg), kedvesek a nővérkék, tiszta minden. Nekem nincsenek rossz tapasztalataim.
Nagyon akartam a VIP-es szobát, csak arra már nem futotta... De ezt sem bántam meg, mert nagyon sokat segítettek a szobatársaim a szoptatásban, pelenkázásban, és volt társaságom is. Legközelebb már nem is akarnék privát szobát sem. Szerencsére csak három napot voltunk bent, így gyorsan együtt lehettünk Apával is. Ha van még bármilyen kérdésed, írj nyugodtan.
4,5 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!