Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3gyerekes anyucik, ez tényleg...

3gyerekes anyucik, ez tényleg így van? Az első szüléstől könnyebb a második, de a harmadik, az leginkább a legnehezebb?

Figyelt kérdés
Én pl kétszer könnyen szültem, másodjára sokkal könnyebben, mint először, valahogy nem akarom elhinni, hogy harmadszorra nagyon nehéz lenne. Tervezzük a harmadik bébit... :)
2011. máj. 19. 22:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon gratulálok! Jó dolog a nagycsalád! Kellemes várandóságot és könnyű szülést majd :)
2011. jún. 11. 08:29
 22/27 A kérdező kommentje:

könnyű volt a 3. szülésem!! mindenestül 2óra és alig fájt!

:))

2012. ápr. 11. 09:48
 23/27 anonim ***** válasza:

A négy szülésemből nekem is a 3. volt a legkönnyebb!

GRATULÁLOK!

2012. ápr. 11. 09:57
 24/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2012. ápr. 11. 10:56
 25/27 anonim ***** válasza:
Gratula! :) És mikor lett?
2012. ápr. 11. 13:10
 26/27 A kérdező kommentje:

2011.06.11-én írtam, hogy kb 8hónap mulva megtudthatom milyen lesz a 3. szülés... hát pontos volt a jóslatom.

Február 11-én szültem- ma pontosan két hónapos a kisfiam!!

A harmadik szülés is gyors volt, nekem nem is nagyon fájt. Szóval nem akartam a falat kaparni meg ilyenek. Csak sóhajtoztam és már szóltak is hogy nyomhatok. Nagyon jó emlék, minden nagyon jól alakult. :)

Köszönöm a gratulációkat!

Egyébként ahogy írtátok, a méhösszehúzódások szülés után nagyon durvák voltak- az sokkal jobban fájt, mint maga a szülés. Második szülés után is durva volt- de most fájdalomcsillapító gyógyszert is kértem. Gyógyszerrel már tűrhetőbb volt.

2012. ápr. 11. 14:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy igy alakult. :)
2012. ápr. 12. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!