3gyerekes anyucik, ez tényleg így van? Az első szüléstől könnyebb a második, de a harmadik, az leginkább a legnehezebb?
1. mivel halva született nem tudom hogy 1.-nek e számitsam. Hosszabb volt ugye mivel inditották és a kitolás volt nehéz, de kisebb fájásokkal.
2. 2 óra alatt, inditott, a kitolás volt nagyon nehéz, szétrepedtem mindenhol, hú..., hosszú lábadozás
3. magától indult, gyors és nagyon könnyű a kitolással együtt, mindenkinek ilyet kivánok
4. inditott, gyors de ez volt a legkeményebb fájásilag, kitolás is nehéz volt mint a másiknál
Én úgy vettem észre hogy minél többször szültem annál erősebbek voltak a fájások. 4.-nél mondtam azt hogy na most pusztulok bele. Aztán lehet hogy csak már nem emlékeztem hogy előtte is pont ilyen erős volt a fájás.
2 gyermekem van, de 3szor szültem.
Az első kettőnél olyan fájásaim voltak, hogy nem is éreztem semmit:)
A 3. szülésnél, na ott üvöltöttem, eltörtem az ágyrácsot, amikor jöttek a fájások, de csak az utolsó fél óra volt ilyen kegyetlen. Ja, a CTG sík lapos volt, tehát a gép szerint fájásom sem volt.
Én annyit tudok nyilatkozni, hogy mindegyik szülésem nagyon gyors volt, a 3. volt a leggyorsabb, de az volt a legfájdalmasabb! Viszont, ha még egyszer szülhetnék, a fene se tudja miért, de azt szeretném újból átélni, mert az első kettő olyan volt, mitnha nem is szültem volna, csak feküdtem az ágyon:)
Ma 10.09-es
Igen. Nekem is volt, úgy begörcsöltem hogy sirtam kinomban, alig tudtam kimenni a nővérhez hogy adjon valamit. Akkor mondta hogy aki többször szül, annak aztán egyre nehezebben húzódik össze a méhe.
És először mikor megjött akkor is ez volt, utána már nem.
Ezen az oldalon aki négyszer szült.
Ezt a több évet nekem is mondták, de hülyeség! Nekem a 3. szülés nem olyan volt, mint ha először szülnék, pedig 15 év telt el. Gyors volt, ahogy azt harmadjára kell :)
Viszont igen, ahogyy írták többen: utána eszméletlenül fájt! A fájások is erősebbek voltak, és később a méhösszehúzódások...!
Nem is szeretnék negyediket.
Hát kb 8hónap mulva megtapasztalhatom én is milyen lesz harmadszorra szülni, mert úgy néz ki, nálunk is jön 3. baba!! Nagycsalád leszünk mi is!
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!