Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3gyerekes anyucik, ez tényleg...

3gyerekes anyucik, ez tényleg így van? Az első szüléstől könnyebb a második, de a harmadik, az leginkább a legnehezebb?

Figyelt kérdés
Én pl kétszer könnyen szültem, másodjára sokkal könnyebben, mint először, valahogy nem akarom elhinni, hogy harmadszorra nagyon nehéz lenne. Tervezzük a harmadik bébit... :)
2011. máj. 19. 22:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is négy van : :) Az első volt a leghosszabb. A második fájt a legjobban. A harmadik fájt a legkevésbé és ez volt a leggyorsabb is. A negyedik pedig gyorsan ügyesen jött, de nem tudom besorolni. Őt indították, a zselé nem hatott, de nyolc óra múlva amikor beindult nagyon gyorsan kint volt. Tehát nekem a harmadik volt a legkönnyebb.
2011. máj. 20. 08:19
 12/27 anonim ***** válasza:
Nekem is a harmadik volt a legnehezebb pedig ugyan akkora volt mint az első és kisebb volt a másodiknál.A doki azt mondta valószinűleg azért mert 7 év van a második és a harmadik gyerkőc között.
2011. máj. 20. 10:09
 13/27 anonim ***** válasza:

1. mivel halva született nem tudom hogy 1.-nek e számitsam. Hosszabb volt ugye mivel inditották és a kitolás volt nehéz, de kisebb fájásokkal.

2. 2 óra alatt, inditott, a kitolás volt nagyon nehéz, szétrepedtem mindenhol, hú..., hosszú lábadozás

3. magától indult, gyors és nagyon könnyű a kitolással együtt, mindenkinek ilyet kivánok

4. inditott, gyors de ez volt a legkeményebb fájásilag, kitolás is nehéz volt mint a másiknál

Én úgy vettem észre hogy minél többször szültem annál erősebbek voltak a fájások. 4.-nél mondtam azt hogy na most pusztulok bele. Aztán lehet hogy csak már nem emlékeztem hogy előtte is pont ilyen erős volt a fájás.

2011. máj. 21. 13:03
 14/27 anonim ***** válasza:

2 gyermekem van, de 3szor szültem.

Az első kettőnél olyan fájásaim voltak, hogy nem is éreztem semmit:)

A 3. szülésnél, na ott üvöltöttem, eltörtem az ágyrácsot, amikor jöttek a fájások, de csak az utolsó fél óra volt ilyen kegyetlen. Ja, a CTG sík lapos volt, tehát a gép szerint fájásom sem volt.

Én annyit tudok nyilatkozni, hogy mindegyik szülésem nagyon gyors volt, a 3. volt a leggyorsabb, de az volt a legfájdalmasabb! Viszont, ha még egyszer szülhetnék, a fene se tudja miért, de azt szeretném újból átélni, mert az első kettő olyan volt, mitnha nem is szültem volna, csak feküdtem az ágyon:)

2011. máj. 21. 15:16
 15/27 anonim ***** válasza:
Bocs az off-ért, én a méhösszehúzódáshoz szeretnék szólni. Mi négyen vagyunk testvérek, és anyukám mondta, hogy nálam (én vagyok a negyedik), amikor szoptatott, olyan volt, mintha megszült volna mégegyszer. Annyira fájt a méhösszehúzódás az utolsónál. Én még csak most állok a második szülés előtt, de remélem megtapasztalom a a harmadikat is :)
2011. máj. 25. 10:09
 16/27 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim azt mondta, ha 7 év eltelik a szülés után akkor olyan szinte mintha először szülnél.Ha 7 éven belül szülsz ismét akkor egyre könnyebb minden szülés( persze ha nincs semmi komplikáció).
2011. máj. 25. 10:19
 17/27 anonim ***** válasza:
Én 3x szültem,harmadszorra ikreket.1 óra alatt meglettek,az volt a legkönnyebb és leggyorsabb szülésem.:)
2011. máj. 25. 10:29
 18/27 anonim ***** válasza:

Ma 10.09-es

Igen. Nekem is volt, úgy begörcsöltem hogy sirtam kinomban, alig tudtam kimenni a nővérhez hogy adjon valamit. Akkor mondta hogy aki többször szül, annak aztán egyre nehezebben húzódik össze a méhe.

És először mikor megjött akkor is ez volt, utána már nem.

Ezen az oldalon aki négyszer szült.

2011. máj. 25. 11:04
 19/27 anonim ***** válasza:

Ezt a több évet nekem is mondták, de hülyeség! Nekem a 3. szülés nem olyan volt, mint ha először szülnék, pedig 15 év telt el. Gyors volt, ahogy azt harmadjára kell :)

Viszont igen, ahogyy írták többen: utána eszméletlenül fájt! A fájások is erősebbek voltak, és később a méhösszehúzódások...!

Nem is szeretnék negyediket.

2011. máj. 26. 22:12
 20/27 A kérdező kommentje:

Hát kb 8hónap mulva megtapasztalhatom én is milyen lesz harmadszorra szülni, mert úgy néz ki, nálunk is jön 3. baba!! Nagycsalád leszünk mi is!

Köszönöm a válaszokat!!

2011. jún. 11. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!