Debrecenben aki a klinikán vagy a kenéziben szült várom a tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
És kinek volt fogadott szülésznője? Mindenkinek a válasza érdekel.2011. máj. 17. 09:49
21/22 anonim 

válasza:

2009-ben szültem a klinikán fogadott szülésznővel (azóta is gyakran eszembe jut, mennyire sokat segített)!!, ill. ügyeletes orvossal, aki Dr. Ormos Márk volt. Nem volt könnyű szülés, komplikáció volt a végén, de az orvosok (még ott volt egy másik orvos is-azóta sem tudom, ki) és a szülésznők (szintén ott volt egy másik szülésznő is, aki éppen ügyeletes volt) iszonyatosan helytálltak, és olyan hálával gondolok rájuk, hogy csak na! :) A csecsmősök viszont ...háááát.... inkább hagyjuk, 1-2 kivételtől eltekintve. Bár, ha dobálod az ötszázasokat, akkor "jobban" foglalkoznak veletek, de az orvos-szülésznő része a dolognak 1000x fontosabb. Én amúgy 2 ágyasban voltam, fürdőszobával, amit a szülésznő intézett. Nem is tudtam, hogy van fürdőszoba nélküli terem (szoba) is... Most is a klinikán fogok szülni, csak az előzmények miatt most orvost fogadtam, szülésznőre így már nem jut pluszban... De remélem, a régi fogadottam lesz! :)
22/22 anonim 

válasza:

Tudom hogy nem én döntöm el, hogy ha baj van, a Klinikára vagy a Kenézybe vigyék, én itt arra gondoltam, ha lehet választani, szakrendelés, szülés stb.
De egyébként az az igazság, hogy az orvos és a szülésznő is ember, ha rossz gatya vagy bugyi van rajta, mindegy hogy a Kenézyben vagy a Klinikán dolgozik:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!