Debrecenben aki a klinikán vagy a kenéziben szült várom a tapasztalatokat?
Szia!
Iegen ez annak idején nekem is egy nagy dilemma volt, hogy melyik lenne jobb mindkettőnknek. Végül úgy alakult, hogy a Kenézyben szültem. A szülés nagyon ok volt epidurális érzéstelenítéssel fogadott szülésznő nélkül aki éppen ügyeletes volt. De vele nem volt gondom. Az orvosom az én meglátásom szerint nagyon lelkiismeretes volt Dr. Szomolya Mihály doktor úr.
A csecsemősnővérek nem a kedvesség szobrai ezt azt hiszem többen is leírták előttem.
Itt nincs ki-be járkálás én H1N1 időszakban szültem 2010 januárja így csak a folyosón jöhettek hozzám látogatók. A gyreket pedig születés után látta nagymama hazaérkezésig és apa is (apás szülés volt)
Még annyit, hogy nagyon nehéz úgy véleményt mondani, hogy csak az egyiket próbálja az ember, de a szobatársam mind a kettőt próbálta (az első gyerekét a klinikán szülte) és azt mondta hogy itt sokkal jobb.
Egy viszont tény a klinika technikailag sokkal felsztereltebb (koraszülés...stb) de ha nincs semmi gond akkor a kórházban is megfelelőek a körülmények. Még annyit hogy ha valamai gond akad, akkor rögtön hívják a sárga mentőt és rögtön viszik a klinikára.
Ha valami még érdekel kérdezz!
Sziasztok!
Én 4 hónapja szültem a klinikán. Volt fogadott orvosom és szülésznőm is. A szülésznő baromi sokat segített, nagyon kedves volt. A doki időnként megvizsgált, majd a végén ő császározott. Sima szülésnek indult, aztán ez lett a vége. Ami negatív tapasztalat volt: K.J. csecsemős főorvos. Ez a nő egy kielégítetlen, tapintatlan szemétláda. A nővérek/orvosok mind a csecsemősöktől, mind a gyermekágyasoktól rendben voltak. Van egy pár kiemelkedően rendes nővér is. Még a takarítónőkkel is jóban voltam. :)
szia
klinikán szültem 2009-ben,jó és rossz tapasztalatom is van.nem volt se dokim,se szülésznőm,de a szülésznő nagyon kedves volt.doki nem volt jelen a szülésemnél,csak a szülésznő.aztán amikor megszületett jött egy doki,aki összevarrt,előtte sem és utána sem láttam,pedig egy hónapos bent feküdtem előtte,utána meg egy hetet.
szerencsére fürdőszobás három ágyasba kerültem,amit a szülésznőnek köszönhetett.Ő noszogtatott,hogy keljek fel minél hamarabb pisilni,zuhanyozni,mert már csak egy hely van fürdőszobásban.Na erre összeszedtem minden erőm és alig fél órával szülés után már toltak is a szobába.Csecsemősök kritikán aluliak,nem engedtek bimbóvédőt használni,fejni csak kézzel,így nem indult be a tejem.Aztán nem foglalkoztam velük,bevitettem a fejőt,sterilizátort,bimbóvédőt,és addig fejtem,amíg nem sikerült.lehet,hogy sok rossz szól a klinika ellen,de engem semmi nem érdekelt csak az,hogy ha gond van,akkor a kenézyből a klinikára viszik a babát,az pedig időveszteség,és én sem lehetek vele.Úgyhogy én emiatt döntöttem a klinika mellett.
Én a Kenézyben szültem 2 éve, most is ott fogok év végén. Kritikán aluli a Klinika, tényleg átjáróház. Elmentem meglátogatni egy barátnőmet, teljesen ki volt akadva, sírt, hogy egyszerűen már a saját ágyához sem fér oda, akkora ott a jövés-menés.Nekem a Kenézy nyugodtabb helynek tűnt.
Szerintem abból nem kell kiindulni, hogy mi van ha baj lesz....Sajnos nemrég jártam a kisgyerekemmel a Klinika gyermek-belgyógyászati osztályán, egyszerűen undorító ami ott megy, mind a nővérek, mind az orvosok szempontjából.
Ha bajunk lesz, jó nekünk a lenézett Kenézy is, ott mindenki kedves volt és tette a dolgát boríték nélkül is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!