Miért nem születik már meg a babám? Már nagyon összekavarnak mindent az orvosok.
Szombat este fájásaim voltak,vasárnapra voltam kiirva.
Vasárnap délben megindították a szülést (infúzió + tabletta)....bár nem tudom minek,direkt elmondtam,hogy majd kijön ha akar:)
Már nem igazán mozog a baba,de a szívhangja teljesen rendben van.Nem fogadtam külön orvost.Mindig mást vizsgál,és mindig mást mondanak.
Az első orvos meg akart császározni,majd lejárt neki a műszak,a következő orvos azt mondta várjak.A harmadik orvos megint indítót adott,de még most sincs semmi.Pedig már ugye kedd hajnal van.
Titeket is össze vissza rángattak az orvosok?
Már kezd nagyon zavaró lenni,hogy mindegyik mást mond.
Normális,hogy nem mozog a baba?
(szívhang,vérkép,méret stb minden normális)
Bocs az értelmetlenségekért,de már teljesen összezavartak.
Ja és már 2 szer indítottak be,de ma hazaküldtek,hogy majd menjek be,ha elfolyt a magzatvíz.
24/L
Már nagyon várjuk a beszámolódat,írj majd le mindent!
Izgulunk értetek!
Sziasztok:):):)
Köszönöm mindenkinek,aki próbált segíteni!
Amikor elindultunk egy új orvoshoz,hogy megvizsgáljon,útközben elfojt a magzatvizem,így kénytelenek voltunk a régi kórházba visszamenni.Egyáltalán nem tágultam,így császár metszés lett a vége.
Már az elejétől fogva azt mondták,hogy fiú lesz,de kislányunk született:)
Megszületett Réka 3570 grammal és 56 cm-el:)
Sajnálom,hogy eddig nem írtam,de párom dolgozik,és most tapasztalom ki,hogy mit hogyan kell csinálni:)
Nagyon aranyos,szőke göndör hajjal jött a világra.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!!!
Gratula!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnálom, hogy császár lett!
És láttátok a kukit végig, és most meg punis lett????????????? Ezen nem térek napirendre...
Gratulálok!Sok boldogságot és jó egészséget nektek!
(még a hideg is kiráz az örömhírtől)
Szívből gratulálok!
Szép nagy babátok lett :)
Jó egészséget kívánok mind a kettőtöknek!
Pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!