Miért nem születik már meg a babám? Már nagyon összekavarnak mindent az orvosok.
Szombat este fájásaim voltak,vasárnapra voltam kiirva.
Vasárnap délben megindították a szülést (infúzió + tabletta)....bár nem tudom minek,direkt elmondtam,hogy majd kijön ha akar:)
Már nem igazán mozog a baba,de a szívhangja teljesen rendben van.Nem fogadtam külön orvost.Mindig mást vizsgál,és mindig mást mondanak.
Az első orvos meg akart császározni,majd lejárt neki a műszak,a következő orvos azt mondta várjak.A harmadik orvos megint indítót adott,de még most sincs semmi.Pedig már ugye kedd hajnal van.
Titeket is össze vissza rángattak az orvosok?
Már kezd nagyon zavaró lenni,hogy mindegyik mást mond.
Normális,hogy nem mozog a baba?
(szívhang,vérkép,méret stb minden normális)
Bocs az értelmetlenségekért,de már teljesen összezavartak.
Ja és már 2 szer indítottak be,de ma hazaküldtek,hogy majd menjek be,ha elfolyt a magzatvíz.
24/L
Hát ez felháborító!!! Nem azért kapja a 40et, hogy kinyalja amit kell (már bocsi), és ha éjjel van, ha akár hol is van, bemenjen nem??????????? Elteszi a 40et, és ha esetleg munkaidejében szülsz, akkor el is lát? Hát nálam is borult volna a bili. Én egyébként is ellene vagyok ennek a tömjük tele a zsebét dolognak. ezért kapják a fizut.
A másik válaszolónak: nálunk nem is lehet orvost fogadni, és mégis vannak erre rendes szülők. Sőt, attól hogy valakinek nincs 200000ft-ja a magán dokira, akkor nem jó szülő? százszor jobb lehet, mint te...
Kéredző: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!
Ej, de kedves szülésznő..... No comment.....
Amúgy legközelebb én sem fogadnék dokit!
Kitartás! Majd kibújik a Törpike! Nem lesz semmi baj!!!
na ezért nem fogadok én se orvost, se szülésznőt
mert érdekes mindíg épp akkor utaznak el amikor
szülünk ....
Tudod mit tennék?Ha Budapesthez közel laknék (ha nem, akkor is), bemennék a Sote II.-re, és panaszkodnék, hogy ezt és ezt tették velem.Szerintem nagyon kedvesen megvizsgálnának, és lerendeznék azt a szülést végre.
Vagÿ:
Ha van orvosra pénzed: kérnék valakitől itt egy telcsiszámot (dokiét), és holnap felhívnám.Vannak még rendes orvosok, hidd el!
Most olvastam a kérdést, teljesen le vagyok döbbenve, én a szülésznőt egyenesen feljelenteném!
őszintén remélem, hogy már megszültél, és jól vagytok mindketten!!!
írjál ha tudsz!
Nem semmi, hogy mik vannak. Nem kellett volna előre odaadnod a szülésznőnek a pénzt. Mi van, ha éppen nem dolgozik (pl. nyaral)? Kifizeted a munkáját, amit más végez el.
Nem fogadtam egyik et sem, az a munkája, hogy levezesse a szülést.
Én egy orvoshoz jártam, nem küldözgettek össze-vissza szerencsére. Hogy nem mozog annyit, az normális, de egy minimális mozgásnak lenni kell.
Az én orvosom azt mondta, ha elfolyik a magzatvíz, mentővel menjek be, mert előreeshet a köldökzsinór és megfulladhat a baba.
Remélem már a karodban tartod a kisbabád, nem lesz semmi gond!
kedves kérdező, remélem megszületett már a kisbabád és minden a legnagyobb rendben van veletek!
Felháborító mit meg nem engednek maguknak!!! én pont ilyentől rettegtem végig ezért fogadtam orvost.
Egy tanácsot fogadj meg kérlek, soha ne adj előre pénzt!!! mert ha tudja, hogy majd adsz miután letesz valamit az asztalra, csak megemeli a seggét de így már minek? szemét pénzéhes k.....ök!!! :((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!