Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tele van a fejem a rémisztő...

Tele van a fejem a rémisztő szülés történetektől így szülés előtt pár héttel. Megtennék az anyukák, akiknek kellemes / nem szörnyű élménykét maradt meg a szülés, hogy megírják a sztorit? Nagyon szeretnék ilyet is hallani/olvasni!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ettől függetlenül én nem biztos, hogy ilyen szerencsés leszek, de a rémsztorikkal tele a fejem.

Üdv.: 33 hetes:)

2011. máj. 13. 12:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én 5 hete szültem a 38. hétre!Április 12-én reggel 6-kor felkeltem hogy kimenjek pisilni!Aztán nagy kómásan visszafeküdtem éreztem hogy valami csordogál a lábamon felkeltem az ágyból és elkezdett jobban folyni!Ébresztettem a párom aki hirtelen azt sem tudta mi van!Gyorsan felöltöztünk és indulás a kórházba!Ráraktak a fájásmérőre de nem mutatott erős fájásokat és én sem éreztem semmit!Egész nap figyeltek nem történt semmi csak kicsit erősebben éreztem a fájásokat és 5-7 percesek lettek!Szerdán reggel 9-kor megvizsgált a doki mondta hogy 2 cm-re vagyok kitágulva!Megpróbáltam aludni dehát a nagy izgalomban nem tudtam!Délután 5-kor mondtam a páromnak hogy olyan mintha tolnóm kéne szólt a dokinak aki jött és megvizsgált és mondta hogy 8 cm-re vagyok kitágulva és próbáljak meg nem nyomni(hát köszönöm szépen)Kb 5-10 perc múlva visszajött ismét megvizsgált és mondta hogy akkor mehetünk a szülőszobára :)Szóval szerda este 17:43-kor megszületett a lányom 3 kg-mal 55 cm-rel!A vajúdás alatt csak erősebb mensi szerű görcsöket éreztem, nem kértem semmi érzéstelenitést sem és sikeres gátvédelemmel született meg jah és a vajúdás alatt végig vicceket meséltem páromnak na meg a szülő ágyon is röhögtem össze vissza :)!Az egész terhesség alatt úgy voltam vele hogy lehet hogy fájni fog de a baba sokkal fontosabb mint hogy azzal legyek elfoglalva hogy ez most mennyire fáj!Hidd el szerintem nagyon sok minden dől el fejben :)Könnyű és gyors szülést és további kellemes babavárást kivánok

Egy 20 éves 5 hetes kislány anyukája

2011. máj. 16. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!