Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a magzatvíz? Honnan...

Milyen a magzatvíz? Honnan tudom, hogy az folyt el?

Figyelt kérdés
Ma erősebb fehér folyásom van, mint máskor. Az lehet magzatvíz? A hasamba is érzek apró görcsöket, nyilallásokat. 37 hetes kismami
2009. márc. 11. 12:09
 1/4 anonim válasza:
100%
A magzatvíz ha elkezd folyni akkor az folyamatosan folyik-szivárog.Mindenféleképpen menj orvoshoz!!
2009. márc. 11. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, hogy fehér folyásod van, szerintem ez nem magzatvíz.

A magzatvíz színtelen,ami szivároghat is,olyan mintha víz folyna belőled, ha pedig elmegy,akkor azt is észre veszed, mert elönt teljesen a víz.

Szerintem is inkább kérd ki az orvosod véleményét, de ne aggódj!

Boldog babavárást, és szülést kívánok neked!

2009. márc. 11. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem szules elott abszolut nem folyt el a magzatvizem, ezert is mentem be tul keson a korhazba.. a szomszed kismama mondta, hogy neki se volt..szoval nem torvenyszeru a dolog.. de allitolag atlatszo, es nem feheres, es hig, mint a viz, nem folyasszeru.. abban van a baba, de meg a baba meg a magzatviz kozott ott a magzatmáz, ami suru nagyon, az vedi a babat a magzatviztol, a magzatviz meg hig..
2009. márc. 11. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:
szia! nekem hajnal 1 kor volt olyan érzésem hogy bepisiltem de nem tudtam hogy a magzat viz e mert nem volt sok.ott filóztam felette hogy ez az-e 1 óra múlva elkezdtem vérezni egy kicsit bementem a kórházba és 12 óra múlva megszületett a kisfiam.szóval a lényeg hogy nekem nem egyszerre folyt el hanem folyamatosan szivárgott. nézesd meg dokival a biztonság kedvéért.
2009. márc. 12. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!