Nem reprezentatív felmérést szeretnék készíteni a gátmetszés gyakoriságáról, segítenél?
Kérlek írd meg, hogy
-melyik kórházban szültél (otthon szülők írjanak ,,otthon"-t)
-melyik évben szültél.
Aki nem Magyarországon szült ezen kívül kérem írja meg az országot is.
Köszönöm.
2008 Bajcsy Kórház, első baba, volt gátmetszés
2010 Bajcsy KH, második baba, NEM volt gátmetszés
Sote II, 2009. Volt gátmetszés (első baba).
Pedig a szülésznő nagyon próbálkozott, de már kezdtem szakadni, így jobbnak látták a vágást (sajna).
20:12-es válaszoló? Miért első és utolsó?
Győr 2005 -gátmetszéssel 1. baba 3220g
2007-gátvédelem 3860 g
2009-gátvédelem 3970 g sérülésem nem volt. Hozzáteszem az elsőnél a doki ragaszkodott a gátmetszéshez, a szülésznő próbálta lebeszélni, hogy szerinte menne anélkül is. A dokinak a szava nagyobb, ennyin múlott, ragaszkodott hozzá, mert ez a szokás, egy durva, bunkó alak.Papírforma szerint csinált mindent. Szülés után mindenféle figyelmeztetés nélkül belenyúlt a fenekembe, mondván, hogy megnézi van-e sérülés... Mindhárom babám ugyanannál a szülésznőnél szültem, elsőre véletlenül, de annyira szimpatikus volt a hozzáállása, és ahogy bízott bennem, hogy a két kisebbnél Őt kértem fel szülésznőmnek, és nem csalódtam.
2009 szolnok,nem volt gátmetszés
2010 mezőtúr,nem volt gátmetszés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!