Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan módszer ami bevállt...

Van olyan módszer ami bevállt már valakinek szülésindítás céljából?

Figyelt kérdés
szerdán jár le a kiírt időpontom,és jó lenne ha inkább beindulna magától a szülés,és nem kéne megindítani..!
2011. máj. 9. 15:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Kutyás vagyok:nekem a magzatviz folyt el,fájás alig.igy is hosszu volt,és oxi is volt....de ha ilyen az inditás akkor nem félnék tőle.
2011. máj. 9. 15:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem nagy lett a babám a 39. héten már nem bírtam a szülésznő javaslatára szexeltünk és aznap éjjel mentünk szülni:) Nem ártasz vele a babának nekem is mondta a szülésznő hanem ha érett terhességről van szó az ondó beindítja.
2011. máj. 9. 16:43
 13/23 A kérdező kommentje:

nem is arról van szó,hogy félek az indítástól,hanem hogy nem akarok bent lenni egy hetet és várni,hogy legyen valami, és utána még 5 v.7nap ha császáros leszek.

van egy 2,5 éves kislányom,akit nem lesz könnyű itt hagynom..! szóval:főleg ezért szeretném,ha beindulna!

2011. máj. 9. 17:42
 14/23 anonim ***** válasza:

Nálam a tejes kávé hozta meg a lányomat. :D

Nem szoktam kávézni de előtte való nap ittam én úgy csináltam, hogy éppen ízét érezzem.

Ha gondolod próbáld ki.

2011. máj. 9. 18:56
 15/23 A kérdező kommentje:
én se szoktam kávézni,még az illatát sem szeretem,de ha kell, még ezt is bevállalom a dolog érdekében.. :-)
2011. máj. 9. 19:30
 16/23 anonim ***** válasza:
Mi előtte nap moziban voltunk, és ettem egy nacho chipset salsa szósszal - az erős. Reggelre elfolyt a magzatvíz, de végül a fájások nem jöttek, így megindították.
2011. máj. 9. 22:01
 17/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nekem is indították, de nem volt ilyen rémes. Két intravénás kalciumot kaptam és egy No-Spa simaizom lazítót. Esetleg, ha nagyon akarod megpróbálhatod a tablettákat. Oxitocint én csak a kitolási szakaszban kaptam, de az rémes volt.
2011. máj. 10. 07:00
 18/23 anonim ***** válasza:
Én a kisfiammal mikor terhes voltam egy nagyot sétáltam a plázában és megkívántam a tonicot.Megittam,este mentem is szülni a 40.héten.Azért gondolom,hogy a tonic hatott,mert 36 hetesen is nagyon nagyon megkívántam ittam 3-4 kortyot este meg bekerültem a kórházba erős fájdalmakkal de mivel korán lett volna még megállították a szülés folyamatát.
2011. máj. 10. 12:10
 19/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat!holnapután már be kell feküdnöm..! majd megírom,hogy be vállt e valamelyik módszer..
2011. máj. 10. 12:42
 20/23 Kondor Judit ***** válasza:
A pizzás vok:)Amikor az első gyerekemet szültem,feltűnt valami,hogy nem csináltam otthon semmit mert fáradt voltam,és volt pici fájásom.Akkor elindultam be a korházba és mákom volt mert a dokim ügyeletes volt,fél ujjnyira ki voltam tágulva,mire ő ha már itt vok akkor megindítja a szülésemet,hogy ne tartson egy napig,burok repesztés után 3-4 óra múlva megszületett a fiam:)és ővele január 9-re voltam kiírva és január 8-án meglett.Az apukájának meg jan.7-én van a névnapja,a lányom meg a házassági évfordulónk után egy nappal született.Ezek alkalmából ettem pizzát:)
2011. máj. 13. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!