Akinek abszolút kellemes, és tünetmentes terhessége volt, könnyű szülése volt?
Figyelt kérdés
Van összefüggés valyon?? 28. hétben vagyok, de csak az elején voltam picit hányingeres. Azóta nagyon jól viselem a terhességet, a derekem is alig fájdogál. talán a szervezetem erős, és a szülésem is könnyű lesz? 50 kg.-os vékonyka voltam,165 magas, eléggé kaskeny csípővel.( de már szélesedek.) :)2011. máj. 7. 11:17
11/13 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM! könnyő szülésem volt. nem vágtak, nem repedtem, 16 órát vajúdtam, de szerintem könnyű volt!
2012. jan. 6. 19:01
12/13 anonim válasza:
Szia!
Gratulálok a babádhoz!!!
A 8. vagyok- a válasz írásakor 2gyermekes,21 hetes-azt hiszem... immáron boldog 3 lányos anyuka :-)
Nekem a 3. terhességem is tünetmentes volt,végig kellemes-néha nem,de ez már igazán illő volt a harmadiknál!:-)
és a szülésem megint könnyű volt! és gyors!
Neked kisfiad,vagy kislányod lett?
Jó egészséget és jó babázást!!!
Üdv:3lányos
13/13 A kérdező kommentje:
Kislanyunk lett. Most varjuk a 2. Babat. 29. Hetben jarok.
2014. nov. 5. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!