Akinek abszolút kellemes, és tünetmentes terhessége volt, könnyű szülése volt?
hát nagyon szép terhességem volt.
a szülésem meg brutális.
szép kis végkifejlet.
hát ugye minden jóban van vmi rossz.
és fordítva..
Imádtam kismama lenni.Annak ellenére hogy nyárra akkora pocim lett,mint 6 dinnye, de végig élveztem az egészet, gyönyörű idősza volt, de a végét egy hosszú, fájdalmas szülés zárta le.
Nincs a kettő között összefüggés. (bár nem bánnám ha lett volna:):) )
Szia!
En az elso valaszoloval ertek egyet,de azert elmondanam,
hogy mind a ket gyermekemmel nagyon rossz volt a kozerzetem vegig a terhesseg alatt,az elejen hanyingerem volt reggeltol estig,es nem vol etvagyam egeszen a szulesig,ami viszont az elsonel 4 ora alatt lezajlott,a masodiknal pedig 3orat vett igenybe.Mindenkinek ilyen konnyu es rovid szulest kivanok!Amugy anyukam is konnyen szult.
Szerintem sincs össze függés,inkább alkati kérdés ez is.
Nekem a 2 előző terhességem tünetmentes volt,végig szuperül voltam. A szülések pedig... hú! ha mindenkinek ilyen szülései lennének,több kisbaba születne! :D
Az első iszonyat könnyű volt: az első "fájástól" számítva,1óra 57 perc elteltével már a kezemben volt a kislányom. :D Amit mások fájásnak neveznek,azok nekem csak kellemetlen görcsöcskék voltak. Nem voltak utófájásaim sem.
A második csak azért tartott 3 órát,mert nem akart megrepedni a magzatburok. Az utolsó fél órában percenként jöttek a fájások,amik akkor már tényleg fájtak,de még az is sétagalopp volt-már ahhoz képest,amiről sokan beszámolnak. Amikor végre elhitték a kórházban,hogy idő van,és végre az ágyra feküdhettem,és végre megrepesztették burkot,és végre nyomhattam... soha nem felejtem el! :D
Akkor az utófájásokat már éreztem,de nem volt annyira vészes,hogy fájdalom csillapítást kérjek,pedig én nem bírom a fájdalmat!
Most nem tudom még mire számítsak.. Megint könnyű terhességem van. :D
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2gyermekes,21 h.km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!