Ok nélkül megy a hasam. Szülni fogok?
Figyelt kérdés
Na nem megy azért annyira nagyon, csak úgy, hogy rá lehet mondani, hogy "megy a hasam". Úgy meg pláne rá lehet mondani, hogy napi négy szem neo ferro folgammát szedek be, ami eddig olyan székrekedést okozott, ami durvább, mint a szülés.
38 hetes terhes vagyok, szerintetek lehet ez a szülés előjele?
2011. ápr. 29. 11:38
1/5 Adri baba válasza:
lehet a szules elojele de lehet az is hogy csak ay ideg miatt:)
Ne aggodj mar nincs sok hatra,szep szulest.
2/5 anonim válasza:
Lehetséges,hogy nincs már sok hátra:)Nálam nem volt,de egyik barátnőmnél pedig igen,másnap megszületett a babája.
Könnyű szülést!
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt szülés előtt. Délután 3-szor voltam wc-n, aztán éjfél előtt kezdett szivárogni a vizem, és délre meg is lett a kislányom. :)
4/5 anonim válasza:
Nálam úgy volt, hogy este 6 tól -8 ig szinte a vécén ültem végig, 8 után kezdődtek a fájások, reggelre született meg a kisfiam.
5/5 anonim válasza:
Én április 13-án szerdán szültem előtte egész héten hasmenésem volt nem az a nagyon durva!Kedden reggel 6-kor elmentem pisilni visszafeküdtem éreztem folyik valami azt hittem hogy nem pisiltem ki magam felálltam és csak folyt és szerdán este 6-kor lett meg a kislányom :) 38+2 napra született
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!