A szívem a természetes, az eszem a császáros szüléshez húz. Mit tegyek?
Bízd az orvosokra a döntést. A császár mégis csak egy nagy hasi műtét.. biztos vagyok benne hogy számodra és kisbabád számára is a legbioztonságosabb megoldást választják majd.
ha komplikáció adódna cselekedni fognak! Csak nyugalom!
szia,
En anno orlodtem a ket dolog kozott, mert itt kint siman kerhetsz csaszar minden ok nelkul! Aztan feltettem a Nagy kerdest itt, es annyira felbiztattak a termeszetes szulesre, h most meg a csaszartol felek, marmint nehogy az legyen.
Az orvosod mit mond? V gondol? Beszeltetek errol? A masik babadnak lett vmi baja a fogotol? Vagy csak rossz elmeny volt?
32 hetes kismam
szia,
Utolso voltam. Sajnalom a kisfiadat, de remelhetoleg ennel komolyabb baja mar nem lesz!!!!
Ebben az esetben, en lehet a csaszart valasztanam, bar itt azert hosszabb a regeneralodas, de itt inkabb "csak te" fogod viselni a kovetkezmenyeit, mert a babat nagyon gyorsan ki fogjak szedni, szoval o nem fog szenvedni. A baratnom nemreg szult csaszarral, es egyaltalan nem banta meg, bar nem o valasztotta, de azt mondta igy legalabb nem szenvedtek, es nem banja!
Biztos jol fogsz donteni barmi is legyen :)
Szep es konnyu szulest neked!
Nekem is vakumos volt az elso babam,egesz ejszaka szenvedtem, majdnem a muto lett a vege.
A masodik pedid 3 fajas 3 tolas es kint volt, nem tartott tovabb, mint 5perc. Most sok ev utan a harmadikat varom, es en is ugy vagyok vele, mint te.Szivem ezt mondja, agyam amazt. Ugy dontottem ra bizom az orvosra!
Szia!
Valójában császárt csak indokolt orvosi javaslatra lehet(ne) alkalmazni, ezért azt javaslom, hogy próbálj szembenézni a félelmeiddel, tisztázni őket, hogy mennyire valósak és elmélyedni abban a kérdésben, hogy vajon a szíved miért voksol a természetes szülésre?
Mindebben segít egy jó szülésfelkészítő tanfolyam! Ha nincs a közeledben, akkor nézd meg a maternet.ro online, ingyenes tanfolyamát. Azért ajánlom, mert éppen a félelmek tisztázását célozza meg és az önbizalom növelését.
Biztosan jó döntést fogsz hozni, akármi is legyen az!
Szép élményt kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!