Akár természetes akár császáros szülésnél mikor lehet leghamarabb hasra feküdni? 32h km
én természetesen szültem, de örültem, hogy háton találtam olyan pozíciót, ami nem fájt :)
amúgy a tejtől bedurrant melleid miatt egy jó darabig nem lesz kedved hason feküdni - 3 hónapja szültem, kb 2 hósan állt be a kereslet-kínálat, már nincs annyira tele a mellem, bírok hason is aludni, de még mindig nem kényelmes
Császáros voltam. Még a harmadik hónapban is húzódott annyira a sebem, hogy nem volt kényelmes a hason fekvés. Emellett a cicim miatt sem tudtam volna hason aludni.
Lassan 7 hós a fiam, de még mindig nem alszom hason, pedig előtte szinte mindig úgy aludtam. Elszoktam tőle.
Haha:-) bocs, de én is azt vártam, hogy mikor szülök már meg, hogy hason alhassak.
És mit ád az ég...akkora melleim voltak, hogy azért nem tudtam még hónapokig hason feküdni...:-)))
Szóval amikor tudsz, akkor fekszel hason:-)Ha tudsz, akár már a szülés napján is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!