A császármetszésről ki mit tud? Milyen élményeitek vannak?
Szia!
Engem két hete császároztak, pénteken. Ha a babuka nem sárgult volna be, akkor az orvos szerint már vasárnap mehettem volna haza. Fontos császár után a széklet, és az, hogy ne lázasodj be. Ha ezek rendben vannak, akkor nem tartanak tovább bent mint a hüvelyi úton szülőket.
5 hónapos múlt a kisfiam, aki vajúdás nélküli császárral született. A tejem 3 nap alatt beindult, összesen 10 dekát fogyott, és most is kizárólag anyatejes.
Bennem semmi rossz élmény nem maradt, nem éltem meg kudarcként. Igaz, hogy 1-2 hétig elég kemény volt a fájdalom, de aztán napról-napra egyre jobb lett. Ami kimaradhatott volna, az a napi 3 méhösszehúzó injekció. Az rohadtul csípett. Ha csak megláttam a nővért a fecskendővel, már könnyezett a szemem.
Ne parázz a műtéttől, mert akkor lelkileg nagyon meg fog viselni. Ha császároznak, akkor fogadd el, hogy neked ez jutott, mert vagy a Te vagy a Baba érdekei ezt kívánják. (Nekem megmondták, hogy nem fogom tudni a kisfiamat élve megszülni.)
Szép szülést kívánok, és boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!