Császármetszésről vélemények? Utána mennyire fáj a vágás helye? Összehasonlítva egy hosszadalmasabb vajúdás utáni hüvelyi szüléssel?
Nekem semmi bajom nem volt a császármetszéssel, 6. nap már otthon takarítottam. Sok fájdalomcsillapítót kaptam a kórházban, nem tudom másnak miért nem adtak?
Összehasonlítva a hüvelyi szülés vajúdásával, hát azt kösz nem, minek kellett annyit szenvednem a korábbi vajúdással nem tudom.
4 órával a műtét után zuhanyoztál? Altattak? Én 6 órát voltam a megfigyelőben, még akkor kezdett kifelé menni a zsibbadás!
Nekem nem volt rossz élmény, nem csalódtam, pedig nem akartam császárt, de az élet így hozta!
arra én is kíváncsi vagyok,h hogyan tudott 4órával a mütét után zuhanyozni!?én 12órát feküdtem a megfigyelöben mire ki ment a zsibbadás!
nekem nem volt még hüvelyi szülésem ugyh nem tudom összehasonlítani!nekem pokoli volt a császár,de biztos vagyok,h a hüvelyi szülés is az tud lenni!a hüvelyi akkor fáj a császár meg utána,egyik se jobb,mert a fájdalmat nem tudod kikerülni!az elsö éjszaka az szörnyü volt,null alvás,alig bírsz megmozdulni,kikeszmeregni az ágyból!úgy éreztem magam,mintha -Hasfelmetszö Jack-rajtam gyakorolt volna!kész voltam,abban a 3napban amíg bent voltunk, nagyon fájt,aztán miutána hazamentünk egyre jobban viseltem!a mütét után 1héttel szedték ki a varratokat és oda már úgy mentem,mint akinek nem elötte 7nappal vágták és vartták a hasát!szóval,az elsö napok kemények,fájdalmasak,de ez csak pár nap és túl vagy rajta!
én ha választhattam volna akkor a hüvelyit választottam volna,de sajna az nem jött öszze így maradt a császár!
17:39-estöl kérdeznék.
Miért volt programozott császárod?
A terhesség hányadik hetében csinálták meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!