Aki bababarát kórházban szült, annak vinnie kellett magával a babának: pelust, törlőkét, stb?
Figyelt kérdés
nem ez az első szülésem,és most jutott eszembe,hogy az első babával,még a régi rendszer volt.és most meg fogalmam sincs,hogy kell-e a picinek is bevinnem valamit...2011. ápr. 21. 18:34
11/22 anonim válasza:
debreceni klinika,első perctől velem volt,már első éjszaka is pedig nekem is császárom volt,napi 5 pelust adnak,de popsitörlő meg krém kellett.
12/22 anonim válasza:
Dél-pesti Kórház Bp., a babának a következőket kell vinni (2 hónapja szültem ott): pelus, popsitörlő, popsikrém, textilpelus, pléd, sapka, ha gondolod cumi! Nappal a babák veled vannak, éjjel csak ha kéred és alapítványi szobában vagy!
13/22 anonim válasza:
Eger,mindent vinni kell,csak alkoholt adtak,de ezt ellensúlyozta a nővérek és csecsemősök,maximális segítőkészsége,minden téren!Szintén császáros voltam és amíg nem kellhettem fel,mindent ők csináltak a baba körül(az ágyam mellett)utána mellém fektették.Hogy mit kell vinni,kórház függő,tehát inkább a védőnőd kérdezd,vagy olyan anyukát aki mostanában szült ott!
14/22 A kérdező kommentje:
a válaszokból úgy látom,mindenhol mást kérnek,ugyhogy utána járok,-felénk mi a helyzet..
2011. ápr. 22. 07:13
15/22 anonim válasza:
Szolnok:császár után senki nem segít,mikor az őrzőből átraknak a 6 ágyas szobákba,ami szintén egy feledhetetlen emlék.Ha vki segít,azok csak a kismamatársak,már ha olyanok.Mindent vinni kell,de mindent el kell dugni,mert ha látják h van nálad,akkor nem adnak.Saját ruhácskáitok belekeveredhetnek a kórházi mosnivalók közé,és nem biztos h visszakapod.Cumi,tápszer,mellszívó tilos.Babaőrzőbe nem adhatod be,haragszanak érte.A bababarát kórházság annyiból áll,hogy van egy kerti műanyag napozóágy,alias szoptatósfotel,meg egy rozzant hűtő,amiből ellopják a kajádat ha nem vigyázol.Rémálom a Hetényi Géza kórházban.
16/22 A kérdező kommentje:
nagyon dúrva amit a szolnoki kórházról írtál.
és nem értem,hogy a mellszívó miért tilos?ilyet még nem is hallottam..
2011. ápr. 22. 18:04
17/22 anonim válasza:
Debrecenben a Klinikán is tilos volt a mellszívó! Kézzel kell megtanulni fejni, ha szükséges.
18/22 anonim válasza:
Sajnos így volt.Mellszívó már csak akkor kerülhetett elő,ha már be volt gyulladva a melled,ill. ha valaki "őrt állt",nehogy jöjjön valaki..
19/22 anonim válasza:
2010 augusztus, Bp, Szt. István kórház: pelenkát adnak kb 3 db-ot, és még ezeket: popsikenőcs, alkohol, hintőpor, gézlap, minden mást vinned kell.
Törlőkendő, ruhácskák, kifogó.
A csecsemősök aranyosak, segítőkészek,a babát császár után 2 órával már hozták...Nem adnak nekik semmit(tápszer, tea)
20/22 A kérdező kommentje:
én amikor 2,5 szültem (akkor még a régi rendszerbe)
nagyon lecseszett a nővér,hogy miért nem vittem magammal mellszívot..!
ezért csodálkoztam ennyire.
2011. ápr. 23. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!