Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Betöltött 40. hetes terhes...

Betöltött 40. hetes terhes vagyok, fogadott orvosom most távozott váratlanul külföldre és nem vállalja a szülést, tudna-e nekem valaki ajánlani s. O. S-ben egy orvost és kórházat bp-en aki még így a terhesség végén elvállalna?

Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Menj be a területileg illetékes kórházba, és szülj ügyeletesnél, ingyen és bérmentve, ha már egy csomó pénzt feleslegesen kidobtál az ablakon.

Sokan szültünk ügyeleten, pénz nélkül, és tökéletesen elégedetten, egészségesen távoztunk a kórházból.

Ennyit a magánorvosokról, és a dokik pénzeléséről..

de pénzeljétek csak tovább őket. Megérdemlik, nem?...

2009. márc. 4. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:
én a MÁV kórházban szültem, bár magándokinál, de csak ajánlani tudom a kórházat, a szülésznők és az orvosok is nagyon rendesek barátságosak.
2009. márc. 5. 14:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is az Istvánba szültem, 10 hete.
2009. márc. 6. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!