Betöltött 40. hetes terhes vagyok, fogadott orvosom most távozott váratlanul külföldre és nem vállalja a szülést, tudna-e nekem valaki ajánlani s. O. S-ben egy orvost és kórházat bp-en aki még így a terhesség végén elvállalna?
ajanlom az Istvan korhazat, ott az osszes orvos/szuleszno nagyon rendes, hihetetlen jo orvosok es szulesznok vannak ott, rendesek, es akar ugyeletesnel is szulhetsz akkor. (bar nem tudom hol laksz, melyik a hozzad "tartozó" korhaz)
eleg ize dokid van, ne menj vissza hozza, az enyem 36. heten mondta, hogy nem tud tovabb vallalni, DE ő megbeszelte egy masik nagyon jó orvossal, hogy atmegyek hozza.. es olyan jo orvost ajanlott, hogy szerintem szules utan is az ujnal maradok :))
Ismerőseim az Istvánban Horváth dokihoz jártak - mindenki szerette őt. Én a Sote II. dr.Várbíró Szabolcshoz ( mobilját elküldöm priviben, ha kell) jártam és nála szültem, szívesen ajánlom neked!
M.
Szia!
Én 7-ére vagyok kiírva, tehát már nem sok van nekem sem elvileg.:)
Én az Istvánba fogok szülni Horváth Mihály az orovosm. Aki méár látta, tudja nem szép látvány szegényke, de én már egyet szültem nála, és meg voltam elégedve!!Nekem ő többet tett mint aszülésznő.
Egyébként szerdánként ügyeletes, azaz ma is, ha esetleg ma mennél szülni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!