S. O. S. Szerintetek a magzatvíz szivárogna?
Figyelt kérdés
Mára vagyok kiírva. Kb 10 perce amikor pisiltem, utána picit még ültem a wc-n, aztán kezdett csordogálni valami, elállt, ismét éreztem, mintha megint pisilnem kéne, újra csordogált valami. Ez megismétlődött úgy 3-4x. Hoztam egy poharat, amibe felfogtam belőle, és a színe olyan átlátszónak tűnt, meg nagyon kevés apró darabocska volt benne..borsszemnyi. Amúgy a délelőttöm úgy indult, mintha meglenne, kicsit fájdogált a derekam, meg a hasam alján is úgy éreztem, mint amikor megvan, délután meg elég erősen éreztem hüvely szurkálásokat, most meg ismét kezd fájni a derekam. Ne nevessetek ki, ha sok hülyeséget írtam, de első babás vagyok, és semmilyen tapasztalatom nincs! A válaszokat előre is köszönöm! :-)2011. ápr. 20. 21:02
12/18 anonim válasza:
Szerintem te már babázol.
Irj,majd,ha tudsz.
16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Aznap még nem történt semmi! Pénteken megvizsgált a dokim, akkor még zárt méhszájjal hazaküldött, de szombat hajnalban megindultak a fájások. 3körül már a kórházban voltunk, beöntés, vizsgálat..stb. 6körül mentem be a szülőszobára, burkot repesztettek. Iszonyú kínokat éltem át reggel 10ig, mert nem akart jönni a baba, pedig már voltak tolófájások is. Az volt a gond, hogy nem fért át a szülőcsatornán, a leletem pontos leírása alapján "relatív téraránytalanság" miatt, így végül császár lett belőle, és most még lábadozok, de napról napra jobb! Köszönöm szépen mindenkinek az érdeklődést!!! :-) 23.-án született meg a kislányom, 55cm és 3800gramm :-)
2011. ápr. 29. 00:03
17/18 anonim válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot, jó egészséget!
18/18 anonim válasza:
Tényleg szép nagy kislányod van.Gratulálok!
Sok boldogságot,jó egészséget kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!