Mi történhet ha a magzatvíz szivárogna és nem venném észre? A 41 hétben vagyok
Köszi a választ. Úgy érzem néha vizelés után, hogy még csöpög valami kevés, igaz a színe nem átlátszó. Igaz mostanában a folyásom is sokkal több, lehet azért érzem állandóan nedvesnek a tisztaságim.
Bocsi a kérdésért, de félek nehogy valami baj legyen.
Szia!
Valaki itt írta ezeken az oldalakon, hogy addig nincs baj, míg nem válik le a lepény ; addig folyamatos a magzatvíz-utánpótlás. Szerintem ott válik igazán szülésközelivé a dolog, amikor nem csak csöpög a magzatvized , hanem elfolyik.... Egyébként saját magamon tapasztaltam, hogy még az "elfolyás" sem baj tulképp, ha nincs görcs mellé ; mert nekem ugyn. elfolyt magzatvíz mellett is folyamatosan mocorgott a baba odabent és egyenletes volt a szívhangja (ctg-n vagy nst-n nézték) ; tehát készülődött kifelé, de ugyanakkor még bent is biztos volt a helye.Szóval összegezve a szivárgás tulképp nem probléma, mindig pótlódik a magzatvíz. Remélem, azért hamarosan már elindul a babád ...Könnyű szülést kívánok! :)
12 hetes baba anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!